📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Chyba zbyt optymistycznie "wyliczył" tę datę. Mam wrażenie, że to już.
Jeśli wszyscy są wariatami, to nikt nie jest.
NASA ostrzega! Amerykańska agencja kosmiczna już po raz kolejny ostrzega przed wielką asteroidą, która jest na kursie kolizyjnym z Ziemią. Zazwyczaj asteroidy przelatują daleko od nas, ale nie tym razem. Prawdopodobieństwo uderzenia jest, jak twierdzi amerykańska instytucja, bardzo duże. Gdy asteroida uderzy w Ziemię zniszczy życie na naszym globie. Ma to się stać za 117 lat
Jakby nor patrzeć to i tak mamy problem.
Jakby nor patrzeć to i tak mamy problem.
@up. To nie problem, tylko rozwiązanie.
.
.
.
.
.
Rok 2017 - ludzie twierdza, ze przyjmowanie uchodzcow jest spoko, ze istnieje 5 pierdylionow plci i ze kobiety powinny miec takie same prawa jak ludzie... absurd
.
.
.
.
.
Rok 2017 - ludzie twierdza, ze przyjmowanie uchodzcow jest spoko, ze istnieje 5 pierdylionow plci i ze kobiety powinny miec takie same prawa jak ludzie... absurd
Całkiem możliwe, że już dzisiaj stosunek zdrowych do popierdolonych wynosi 50:50. Kiedyś wszelkie modyfikacje ciała były przejawem psychopatologii czy to pod postacią osobowości narcystycznej, zaburzonej samooceny, czy innej dysmorfofobii. Dzisiaj już co druga zdzira i koks robi za pierdolony brudnopis, już nie wspominając o implantach, kolczykach w ryju czy kastracji na życzenie. Nakurwianie samojebek w kiblu czy restauracji i obsesyjna potrzeba dzielenia się nimi na fb i instagramie też normalna nie jest, a dzisiaj mało kto nie ma tam konta. Zamiast leczyć, edukować i zapobiegać postępuje trend rozszerzania normalności o kolejne dziwactwa, jak nazywanie dewiacji seksualnych orientacjami, patologicznych kłamców i złodziei politykami, a zwykłych kurew celebrytkami.
Tak jak napisał freaky. W celu uniknięcia prawdy napisanej przez twórcę artykułu, pojęcie normalności jest cały czas rozszerzane. Według starych norm większość byłaby teraz wariatami. Pedofilia, płaska ziemia, tatuaże, wiele lekkich chorób psychicznych, homoseksualizm, zaburzenia osobowości itp itd. Wierzenie, że jest więcej niż dwie płcie i skrajnie atencyjne zachowania też pod to podchodzą.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów