18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Slawek18 2018-09-06, 21:37 37
Chyba zbyt optymistycznie "wyliczył" tę datę. Mam wrażenie, że to już.
Zgłoś
omgłomatkobosko 2018-09-06, 21:40 25
Jeśli wszyscy są wariatami, to nikt nie jest.

Pić, jebać nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
Budrys2000 2018-09-06, 21:41 3
Z moich obliczeń wyszło, że chłop jebnął się w kalkulacji o jakieś 120 lat.
Zgłoś
McMenel 2018-09-06, 21:57
NASA ostrzega! Amerykańska agencja kosmiczna już po raz kolejny ostrzega przed wielką asteroidą, która jest na kursie kolizyjnym z Ziemią. Zazwyczaj asteroidy przelatują daleko od nas, ale nie tym razem. Prawdopodobieństwo uderzenia jest, jak twierdzi amerykańska instytucja, bardzo duże. Gdy asteroida uderzy w Ziemię zniszczy życie na naszym globie. Ma to się stać za 117 lat

Jakby nor patrzeć to i tak mamy problem.
Zgłoś
freaky 2018-09-06, 21:59 7
@up. To nie problem, tylko rozwiązanie.
Zgłoś
~Velture 2018-09-06, 22:01 25

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Dzisiaj 2018-09-06, 23:31 17
1891r - ludzie rozmyslaja jak to bedzie w roku 2017. Czy ludzie beda chodzic w srebrnych kombinezonaczy i czy beda kolonie na marsie?
.
.
.
.
.
Rok 2017 - ludzie twierdza, ze przyjmowanie uchodzcow jest spoko, ze istnieje 5 pierdylionow plci i ze kobiety powinny miec takie same prawa jak ludzie... absurd
Zgłoś
uho82 2018-09-07, 6:30
No ja zobaczę czy miał rację.
Zgłoś
freaky 2018-09-07, 8:33 20
Całkiem możliwe, że już dzisiaj stosunek zdrowych do popierdolonych wynosi 50:50. Kiedyś wszelkie modyfikacje ciała były przejawem psychopatologii czy to pod postacią osobowości narcystycznej, zaburzonej samooceny, czy innej dysmorfofobii. Dzisiaj już co druga zdzira i koks robi za pierdolony brudnopis, już nie wspominając o implantach, kolczykach w ryju czy kastracji na życzenie. Nakurwianie samojebek w kiblu czy restauracji i obsesyjna potrzeba dzielenia się nimi na fb i instagramie też normalna nie jest, a dzisiaj mało kto nie ma tam konta. Zamiast leczyć, edukować i zapobiegać postępuje trend rozszerzania normalności o kolejne dziwactwa, jak nazywanie dewiacji seksualnych orientacjami, patologicznych kłamców i złodziei politykami, a zwykłych kurew celebrytkami.
Zgłoś
panorama 2018-09-07, 8:49 4
To fakt. Sam jestem pojebany i nie znam nikogo normalnego.

autoironia taka
Zgłoś
e................2 2018-09-07, 13:04
ee pierdolom glupoty
Zgłoś
nano50 2018-09-07, 14:17 1
Tak jak napisał freaky. W celu uniknięcia prawdy napisanej przez twórcę artykułu, pojęcie normalności jest cały czas rozszerzane. Według starych norm większość byłaby teraz wariatami. Pedofilia, płaska ziemia, tatuaże, wiele lekkich chorób psychicznych, homoseksualizm, zaburzenia osobowości itp itd. Wierzenie, że jest więcej niż dwie płcie i skrajnie atencyjne zachowania też pod to podchodzą.

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
kampton 2018-09-07, 14:49 1
@freaky Ja nie mam kont na inst i fb i ludzie biorą mnie za wariata .
Zgłoś
Nutzz 2018-09-07, 14:54
Nano50

400 lat temu skończyłbyś na stosie. Jak się z tym czujesz "normalsie"?
Świat się zmienia a ludzie i standardy wraz z nim.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów