18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Goghe 2014-08-14, 13:34 16
dobry troll 2/10
Zgłoś
Magsurf 2014-08-14, 13:40 29
Ruchałbym.... (modzie nie usuwaj).
Zgłoś
marcinc53 2014-08-14, 13:46 94
Tak pierdoli że jej pies dostał raka i umarł

dupa
Zgłoś
PatrolZG 2014-08-14, 13:50 14
Przyjebana, trza by bylo ja dobrze zruchac zeby oprzytomniala.
Zgłoś
kondziovsky 2014-08-14, 13:52 40
jak mnie wkurwiają takie jebane kurwa psychokatole. przewijałem to kilka razy i zatrzymałem się na 03:20 kiedy ta głupia kurwa cytuje podobno tego ich skurwiela boga, który zarządził, że grzechem jest przywdziewanie "złotych przystrojeń", że ten chuj bóg ubrał adama i ewę w skromne szaty i tak jest git. no kurwa ja pierdolę. czy ci wszyscy idioci nie widzą tej hipokryzji? no bez jaj, jakim kurwa trzeba być pierdolonym ignorantem kurwa! nie widziała ta pizda kurwa księży? rydzyka? waty-kurwa-kau i tych złotych płacht i przepychu. ja pierdolę. wiara, a religia to coś innego. jestem empirykiem i jak czegoś nie doświadczę to nie uwierzę, ale na tyle jestem otwarty na możliwości, że daję trochę miejsca na domniemanie, że jest jakaś energia(nie bóg, nie spersonifikowane COŚ czego nie widać), która to wszystko łączy. ying yang, karma czy inne chuje muje, ale tych katoli, kurew islamskich, a żeby nie być ograniczony, to buddystów też, nienawidzę. a wisienką na torcie mojej pogardy jest instytucja kościoła. kurwy, gdybym mógł bez żadnych prawnych konsekwencji, wybić to bym to zrobił, no ale cóż, nie widzę się w więzieniu.

swoją drogą miałem ciekawą sytuację jakiś czas temu, kiedy wyszedłem z obi i wsiadłem do samochodu na parkingu, odpaliłem szluga, a to nagle przez okno morda jakiejś baby się wpierdala(całkiem fajna zresztą) i zaczyna mi pierdolić, że bóg mnie kocha, że ona też mnie kocha, żebym nie palił, bo ona też paliła, ale bóg jej powiedział, że nie ładnie etc. i to wszystko z tym ich pojebanym uśmieszkiem rodem z psychiatryka. kopara mi opadła, szlug mi wypadł z ust, siedziałem wryty i nie wiedziałem co powiedzieć, więc po dłuższej ciszy bez namysłu powiedziałem "eeeee, spierdalaj?". na co pizda się jeszcze bardziej uśmiechnęła i poszła w cholerę. oni są gorsi niż zombie.

Jeśli nie boli, to źle to robisz.
Zgłoś
Magsurf 2014-08-14, 13:56 5
kondziovsky, Tak się podjarałeś, że aż Ci się na shift ulało, bo ewidentnie Ci ten klawisz nie działa.
Zgłoś
peniseusz 2014-08-14, 13:57 11
"zaprawde powiadam wam iż ubiór mniej ważny jest, gdyż przed aktem zdjąć go należy"

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgłoś
cholonek 2014-08-14, 13:58 2
Hmmm... sądząc po jakości malunków w tle, to chyba raczej "świadkini". Może to siedziba redakcji "Strażnicy"?
Zgłoś
R................y 2014-08-14, 14:05 4
A Srallah każe się ubierać w namioty !!!!
Zgłoś
RedHairMeanie 2014-08-14, 14:10 3
Najlepiej chodzić nago, bo tak ich bóg stworzył.
Zgłoś
w................a 2014-08-14, 14:14
@up tak świadkini rydzyka, ostatni grosz im odda
Zgłoś
Ptoon 2014-08-14, 14:33 6
kondziovsky napisał/a:

jak mnie wkurwiają takie jebane kurwa psychokatole. przewijałem to kilka razy i zatrzymałem się na 03:20 kiedy ta głupia kurwa cytuje podobno tego ich skurwiela boga, który zarządził, że grzechem jest przywdziewanie "złotych przystrojeń", że ten chuj bóg ubrał adama i ewę w skromne szaty i tak jest git. no kurwa ja pierdolę. czy ci wszyscy idioci nie widzą tej hipokryzji? no bez jaj, jakim kurwa trzeba być pierdolonym ignorantem kurwa! nie widziała ta pizda kurwa księży? rydzyka? waty-kurwa-kau i tych złotych płacht i przepychu. ja pierdolę. wiara, a religia to coś innego. jestem empirykiem i jak czegoś nie doświadczę to nie uwierzę, ale na tyle jestem otwarty na możliwości, że daję trochę miejsca na domniemanie, że jest jakaś energia(nie bóg, nie spersonifikowane COŚ czego nie widać), która to wszystko łączy. ying yang, karma czy inne chuje muje, ale tych katoli, kurew islamskich, a żeby nie być ograniczony, to buddystów też, nienawidzę. a wisienką na torcie mojej pogardy jest instytucja kościoła. kurwy, gdybym mógł bez żadnych prawnych konsekwencji, wybić to bym to zrobił, no ale cóż, nie widzę się w więzieniu.

Tak jak są patrioci w skorumpowanym kraju z chujowymi politykami, tak są wierzący w kościele, który jest do dupy. Widzisz pewnie czasami komentarze na tym portalu po których opadają ci ręce, a jednak nadal wchodzisz. Nie wszyscy w twoim klubie muszą być zajebiście fajni żebyś mógł odnosić korzyści z przynależności do klubu. Jedno nie wyklucza drugiego.
...a no i jeżeli chcesz szukać logicznych dowodów i być empirykiem i zrozumieć wiarę, to tak jakbyś chciał grać w piłkę nożną oszczepem. Nie te narzędzia, nie na tym to polega, nie o to w tym chodzi.
Zgłoś
remi1982 2014-08-14, 14:36 20
Zrobię głupiej cipie na złość i wytrzepie kutasa pod jej filmik.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów