📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wygląda na bardziej bujną niż w rzeczywistości Jeszcze parę lat i natura lepiej Polskę zagospodaruje niż ci denni i nic nie warci politycy.
NieWiemZeWiem napisał/a:
a tak a porpos ludzie nie wierzący w magie itp. powiedzcie co nam daje życie(bo życie,funkcjonowanie anszego organizmu to jest dla mnie magia) w sensie dlaczego żyjemy, co mamy w sobie że wecie no żyjemy,wytwarzamy ciepło,krew itp. ktoś powie że mózg ale ja sie spytam a skąd mózg działa, co ma jakiś włącznik? odnosze się do tej spadającej temperatury bo my i inne zwierzete wytwarzamy ciepło ale najlepsze jest to skąd ono się bierze(już nie pierdolcie że od bicia serca i pracy mięsni bo jebne z dwa salta i na ryj)
@NieWiemZeWiem: Jakbyś sobie przypomniał tytuł tego filmu to byłbym wdzięczny za jego podanie, bo lubie takie niby-naukowe myślenie "co by było gdyby....."
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Szampan920 napisał/a:
Tak będzie wyglądać Polska za 10 lat.
Zgodnie z obietnicami, zielona wyspa.
"Tak będzie wyglądać Polska za 10 lat."
Po 8 latach rządów Macierewicza i Konusa CO Zabił Brata - z pewnością.
Jeszcze nie wiecie, na jakie gówno się piszecie.
Po 8 latach rządów Macierewicza i Konusa CO Zabił Brata - z pewnością.
Jeszcze nie wiecie, na jakie gówno się piszecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów