📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tak będzie wyglądać Polska za 10 lat.
Podejrzewam, że gdyby nas nie było to na tym zdjęciu nie było by komunistycznej budowli i całej reszty tylko las/łąka/jakieś bajoro.
kiedyś oglądałem film (nie pamietam tytułu) co by było gdyby wszyscy ludzie nagle znikneli. Pierwsze co by się stało...temperatura powietrza na całym świecie spadła by o 2 stopnie... potem pokazywali ze psy by zdziczały, zjadały by te mniejsze, wybuchały by elektrownie jądrowe itp itp. bardzo fajny filmik. a tak a porpos ludzie nie wierzący w magie itp. powiedzcie co nam daje życie(bo życie,funkcjonowanie anszego organizmu to jest dla mnie magia) w sensie dlaczego żyjemy, co mamy w sobie że wecie no żyjemy,wytwarzamy ciepło,krew itp. ktoś powie że mózg ale ja sie spytam a skąd mózg działa, co ma jakiś włącznik? odnosze się do tej spadającej temperatury bo my i inne zwierzete wytwarzamy ciepło ale najlepsze jest to skąd ono się bierze(już nie pierdolcie że od bicia serca i pracy mięsni bo jebne z dwa salta i na ryj)
Up@ chodzi o to jakby wygladała warszawa bez ludzi a nie jak miejsce gdzie stoi warszawa przed ludźmi i budowlą
Up@ chodzi o to jakby wygladała warszawa bez ludzi a nie jak miejsce gdzie stoi warszawa przed ludźmi i budowlą
Sami tworzymy demony, które nas prześladują.
jak dalej będzie tusk premierem to stanie sie realne
Talk Shit Get Hit
Taki jest plan tuska, ludzie opuszczą ten kraj i będzie zielona wyspa jak na obrazku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów