Czyli co by było gdyby wybuchła wojna polsko-ruska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Czyli co by było gdyby wybuchła wojna polsko-ruska
ja myślę, że Obama zaliczałby 4ty dołek
Angole i francuzy daliby ruskim ulotki mówiące, że wojna jest be i wróciliby do pedalskiej angielskiej herbatki
Piwo za wierną metaforę. Swoją drogą to nie ma jak sojusz z anglo-sasami - "musimy was poświęcić ze względów strategicznych" ...
chcesz wygrać wojne kiedy napadnie ktoś na ten żałosny kraj?
przyłącz się do przeciwnika! przecież sam kraju rozkurwiał nie będzie, nie?
przyłącz się do przeciwnika! przecież sam kraju rozkurwiał nie będzie, nie?
A kogo interesuje obama i tak go wyruchają prędzej czy później
ehe tak, tak... Stany na pewno nie skorzystały by z najlepszej okazji do wyciśnięcia tego ogromnego pryszcza który wadzi im tyle czasu, szczególnie teraz gdy Ruscy są słabi jak nigdy w historii.
Co do tytułu to można poprostu powiedzieć, że historia lubi się powtarzać Głupi są tylko ci co nie wyciągają z niej wniosków Dlatego właśnie warto znać historie, ażeby nie powielać w kółko tych samych błędów, no ale to takie Polskie
Donor napisał/a:
Co do tytułu to można poprostu powiedzieć, że historia lubi się powtarzać Głupi są tylko ci co nie wyciągają z niej wniosków Dlatego właśnie warto znać historie, ażeby nie powielać w kółko tych samych błędów, no ale to takie Polskie
Sądząc po ostatnich 20 latach, wyborów parlamentarnych... Polacy są głupi...
Jopas91 napisał/a:
Angole i francuzy daliby ruskim ulotki mówiące, że wojna jest be i wróciliby do pedalskiej angielskiej herbatki
Zawsze się zastanawiam skąd to twierdzenie że angole piją herbatkę o 17:00?
Pewnie z tego że kilkanaście lat temu ktoś zbyt dosłownie przetłumaczył zwrot który po Polsku znaczy tyle co mniej więcej podwieczorek. A w UK spożywa się więcej kawy niż herbaty ale co tam.
Jopas91 napisał/a:
amerykanie do hamburgerów.
Zawsze jestem dumny gdy widze jak powiewa izraelska flaga SZALOM!!
fajna metafora, można by wzorem żydków pokusić się o odszkodowania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów