📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten kawał powstał dużo czasu przed tym, zanim twoja stara pożyczyła 5zł od mojżesza.
@Estivo Nie uczęszczałem do gimnazjum
Miałam kontakt z Cyganami. Niby nie mam się czym chwalić, ostatnie barachło, złodzieje i brudasy. Tak są przedstawiani Cyganie w Polsce. Nie chciałbym mieszkać w bloku naprzeciwko cygana. Ale jak miałbym z 5 rodzin cygańskich dookoła to ja bym drzwi na noc nie zamykał. Jak bym powiedział rano, że mi skarpetki z suszarki ktoś zajomał to wieczorem na tej suszarce by wisiało z 10 par skarpetek. Nie pytaj się mnie jak to działa bo sam nie wiem, ale tak to jest.
@up. Musisz się poważnie nad sobą zastanowić, skoro nawet cyganie zostawiają ci fanty w postaci skiet
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów