Cytat:
Jeśli chodzi o kolaż to nie ja go zrobiłem.
Cytując coś, i powołując się na coś, to tak jakbyś sam się pod tym podpisał. W końcu sam też straciłeś sporo czasu na szukanie tych obrazków. Chyba że miałeś gdzieś na grupe fb, wtedy to jest jeszcze dziwniejsze, bo oznacza że regularnie oglądasz takie obrazki i jeszcze sam się do takiej grupy zapisałeś.
Cytat:
A jeśli chodzi o motywy ludzi, którzy ten kolaż zrobili to skala oporu przed uznaniem zachowań z obrazka za normalne musi być proporcjonalna do skali nacisku ze strony LGBT na społeczeństwo.
Geje kogoś prześladują, więc ten ktoś poświęca wiele godzin, przeszukuje zdjęcia z parad żeby znaleźć najbardziej seksualne zdjęcia i sobie potem je skleja w paincie i wrzuca w internet?
Cytat:
Skoro oni ciągle napierają to trzeba się ciągle bronić.
Kurwa, jestem herero, różne w życiu miałem przygody, etc, ale jakoś nigdy na mnie geje ani lgbt nie napierało. Może zbyt brzydki jestem?
Cytat:
Gdyby nie kolejne próby przemycenia wartości LGBT bo społeczeństwa to temat już dawno by umarł.
Racjonalizowanie sobie swoich pociągów i przeglądania zdjęć gołych facetów, walką o lepszy świat
Cytat:
A wrzuciłem to tutaj bo w ostatniej dyskusji byli tacy którzy używali argumentu, żeby nie zaglądać innym do sypialni.
Czyli uważasz że dzięki twojemu racjonalizowaniu tematu, możesz jednak spełniać swoje fetysze lub jak kto woli misję, i zaglądać gejom do łóżek i do majtek, co dobitnie pokazałeś na zdjęciach gdzie parę razy nawet siurka widać.
Cytat:
A ten argument, że homofobami są skryci geje to jakiś pedał wymyślił żeby zdyskredytować swoich oponentów.
Muszę cię zmartwić, badania jasno wskazują korelację między homofobią a homoseksualizmem:
scientificamerican.com/article/homophobes-might-be-hidden-homosexuals/
jsm.jsexmed.org/article/S1743-6095(16)00319-2/pdf
@drozberk
Nawet badania to potwierdzają. W dodatku to bardzo silna zależność. Ale to widać gołym okiem, szczególnie ta fascynacja zdjęciami nagich mężczyzn.