Darix3105 napisał/a:
To już jest faktycznie przesada. No ale nie można wrzucać wszystkich do jednego wora. Nie każdy ze społeczności LGBT zachowuje się w ten sposób. Myślę nawet, że większość z nich wstydzi się za zachowanie osób na powyższym zdjęciu. Przez takich właśnie ludzi niestety rodzi się złe nastawienie do osób LGBT i ludzie myślą, że wszyscy z tego środowiska są właśnie tacy. Ale nie, nie jest tak.
Mnie dodatkowo denerwuje gdy firmy w swoich logach, na swoich stronach ustosunkowują się do tego. Firmy krajowe czy też międzynarodowe świadczą usługi, dostarczają produkty wszystkim bez wyjątku. Co to znaczy, że wymusza się na nich zmian kolorystyki loga czy czegoś tam. Doskonałym przykładem jest BMW ze swoim funpagem na fb. Nie rozumiem tego, w życiu nie pozwoliłbym komukolwiek, kto nie ma żadnej podstawy do tego wymuszać zmiany standardów mojej firmy. Chcą mieć flagę w logu samochodu, to niech sobie do cholery założą swoją markę i niech sobie nawet kutasa wsadzą w logo...
Co do odnoszenia się z tym na ulicach, jak dla mnie ludzie hetero co to muszą lizać się czy walić na ulicach też są niedowartościowani i przede wszystkim niedojrzali. Normalny człowiek nie potrzebuje chwalić się swoim życiem erotycznym przed wszystkimi.
To samo z BLM, co to znaczy żeby biały klękał przed czarnym, albo wszyscy jesteśmy ludźmi, albo teraz oni z nas próbują zrobić swoich niewolników (tylko w tym przypadku biali z litości się na to godzą). Co to znaczy, że biały człowiek ma odpowiadać za to co x lat temu zrobił jego przodek. Tak samo jakby każdy Niemiec przy urodzeniu wychodziłby ze swastyką na czole i hełmem ss. No kurwa jakim prawem człowiek ma odpowiadać za swoich przodków, których nigdy nie poznał?