A wygląda widowiskowo, więc warto robić takie pokazy.....
Czy mógł byś skończyć ten naukowy bełkot? Przyjrzyj się empirycznej stronie tego zdarzenia. Arab odkrywa nowe połączenie z Allahem, przekracza wcześniej postawione granice. Zdobywa miłość i szacunek braci! A co ty zrobiłeś w tym tygodniu?
Miałem 7 ran kutych jamy brzusznej nawet po 15cm także to pikuś
Kutych? A.mozesz wyjaśnić to słowo?
Przestrzelił go ze ślepaka, wbrew pozorom tam jest takie ciśnienie że jest w stanie rozerwać skórę, z tąd dzióra, ale nie ma kuli więc będzie miał tylko śliwę jak ta lala no i ranę powoerzchowną.
Co to kurwa znaczy "z tąd"?
Kutych? A.mozesz wyjaśnić to słowo?
Kuć = uderzać z dużą siłą, np. młotem lub kilofem. Pod wpływem uderzeń kuty materiał ulega odkształceniu lub rozerwaniu.
Ale masz rację, tamten debil nie wie jakich słów używa
Przestrzelił go ze ślepaka, wbrew pozorom tam jest takie ciśnienie że jest w stanie rozerwać skórę, z tąd dzióra, ale nie ma kuli więc będzie miał tylko śliwę jak ta lala no i ranę powoerzchowną.
Jak warto, to zrób. Dla nas.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów