ich słabsze bo w 100% naturalne, można palić na kilogramy i żaden pierdolony ból głowy cie nie dopadnie albo jakieś inne zjebane dolegliwości a nie to nasze porobione ścierwo i każdy gimbus tylko patrzy że " mocniej klepie" jak to kiedyś chris rock określił "nie wiem jak to się dzieje ale za każdym diler mówi że ten towar jest mocniejszy od poprzedniego", nie moge znaleźć tego stend up'u ale taka jest prawda, dodają chuj wie czego i mówią że mocniejsze że lepsze i chuj wie co jeszcze a tak na prawdę scierwo jakich mało a potem taka gimbaza jedzie uhahana do Holandii napaleni na legalne zielsko i co.. i zawiedzeni baaardzo bo nasze polskie mocniej klestko schodzi na psypie a holenderskie chujowe :/ aż zal dupę ściska ale taka prawda wszystko schodzi na psy nawet porządnego jarania nie można dostać, ale ja zawsze powtarzam jak chcesz żeby mocniej klepało do przyjeb po kablach albo w nocha, zielsko nie jest dla debili szukających zajebistej fazy tylko że większosc palących tak na prawde nie rozumie sensu palenia i wkurwia mnie to niemiłosiernie bo przez takie zachowania tworzą się stereotypy, zamiast w domu się wyluzować i zajarać to biegają po miescie i wbijają sobie jakieś urojone fazy bo myślą że są fajni itp, dobra chuj koniec idę zajarać bom się wkurwił
a teraz możecie hejtować ja i tak mam wy
wyjebane* :]
haha tak się rozpisałem że ciocia mnie wyprzedził? -dziła? I dunno :]