📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co jest gorsze od pedalarza? Żebrak bez nogi, który już nigdy nie pojeździ na rowerze
tak se sprawdziłem te pedały nawet na ścieżce rowerowej nie mogą jechać, status prawny to pieszy hahah ja bym się zatrzymał i obił mordę w zasadzie to już tak zrobiłem rowerzyście XD 3 pederastów cały pas zajęty 5km/h sprawa w sądzie pół roku łażenia ale to ich ujebali.
Osoba poruszająca się po drodze na rolkach, wrotkach, deskorolce lub hulajnodze zgodnie z obowiązującymi przepisami ruchu drogowego traktowana jest jako piesza i powinna poruszać się po chodniku. Jeżeli go nie ma, powinna jechać poboczem po lewej stronie drogi.
A po za tym pani uprzejma bardzo była, a chłopy albo im się coś pojebało we łbie bo raczej prawka mają a i samochody to czyste hujki niemyte. Bliżej chodnika mogła jechać jeszcze troszkę z ubezpieczalni by wpadło.
A po za tym pani uprzejma bardzo była, a chłopy albo im się coś pojebało we łbie bo raczej prawka mają a i samochody to czyste hujki niemyte. Bliżej chodnika mogła jechać jeszcze troszkę z ubezpieczalni by wpadło.
Gdyby mój stary jeździł na rolkach jak ciota to bym go zapierdolił. Ale spokojnie. Mój stary to kurwa jebana i czekam aż się zachleje na śmierć.
SkoPio1 napisał/a:
No i? Przecież panowie sygnalizują, że są debilami.
Szkoda tylko, że kierujący samochodem nie usunął permanentntnie zagrożenia z ulic...
I jeszcze wjeżdżają na rondo bez pierwszeństwa...
O kurwa.... o ja pierdole.... myslalem, ze bardziej pedalsko niz kolarzowka sie nie da. Dorosle typy w pedalskich strojach jezdzacy z innymi facetami na wrotkach. Taki brak szacunku do samego siebie wydawal mi sie niemozliwy.
Pierdolone ameby, babka była już na rondzie podczas kiedy oni dopiero dojeżdżali, ale tak to jest jak ktoś ma trociny zamiast mózgu i myśli że wszędzie ma pierwszeństwo. Powinni mieć imiona i nazwiska na koszulkach i każdemu po mandacie za wymuszenie pierwszeństwa.
Fajnie ze wszystkich po równo telepie na ten widok
kurwy do zabicia co tu duzo pisac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów