📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i? Przecież panowie sygnalizują, że są debilami.
Szkoda tylko, że kierujący samochodem nie usunął permanentntnie zagrożenia z ulic...
Szkoda tylko, że kierujący samochodem nie usunął permanentntnie zagrożenia z ulic...
Ja się naprawdę nie mogę denerwować..
No pojebani. Jeszcze by mi stary chuj fakersa pokazał te by się z rowy wygrzebywał na tych pedalskich rolkach.
Amputować kończyny dolne i na wózki inwalidzkie posadzić jebane bydło.
Do utylizacji to gówno, wraz z rolkami.
Te kurwy na wrotkach to ten sam sort śmiecia ludzkiego co zawodowi pedalarze. Uważają, że jeśli trenują sport na kółkach to mogą więcej. Mam nadzieję, że kiedyś przeczytam, że taką bezmyślną łajzę ktoś autem przejedzie.
Dlaczego takie rzeczy mi się nie przytrafiają? Dlaczego?! Aż mi się ciepło w środku robi na myśl o tym, jak bym tam zajechała w poprzek i wyszła zrobić dym. Dlaczego?
Rolkarze mają pierwszeństwo. Kodeksu nie czytaliście ? ; )
babazwozu napisał/a:
Dlaczego takie rzeczy mi się nie przytrafiają? Dlaczego?! Aż mi się ciepło w środku robi na myśl o tym, jak bym tam zajechała w poprzek i wyszła zrobić dym. Dlaczego?
Wrzuć nagranie.
Lubię patrzeć jak jest obijany wrzeszczący babski ryj
Banda jebanych kurew. Powinno byc w Polsce KONKRETNE PRAWO. Widzisz takich idiotów na drodze? albo ktos sie wpierdala na pasy jak swieta krowa ? MASZ PRAWO ROZJEBAC ICH JAK KREGLE. Po rozjechaniu przyjezdzają służby z czarnymi workami, zabierają ciało i wsadzają do najblizszego kontenera na Bio odpady. Powiedzcie kurwa, czy świat nie byłby lepszy? Jak kiedys bede startował w wyborach, to wiecie na kogo glosować. Prawo będzie rowne dla każdego, a nie że jebany klaun na rolkach Ci sie wpierdoli w droge.
Wszyscy ubrani tak samo, mam wrażenie że może zawody ? Nie wiem ja bym zrobił typowe hamskie hamowanie samochodem, mógł zrobić awaryjne hamowanie twarzą
SkoPio1 napisał/a:
No i? Przecież panowie sygnalizują, że są debilami.
I odpowiadać później za takiego śmiecia jak za człowieka?
Lepiej zgłosić jako uszkodzenie pojazdu i podać film jako dowód
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów