📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Efektywność szybkiej korekty zachowania!
Mogliby z nim gadać przez godzinę a i tak by nie zrozumiał. Dostał otrzeźwiacza na pysk i od razu zrozumiał w pół sekundy jebany.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Mogliby z nim gadać przez godzinę a i tak by nie zrozumiał. Dostał otrzeźwiacza na pysk i od razu zrozumiał w pół sekundy jebany.
15 lat doświadczenia w ciągnięciu kutasów
Z profilu wynika, że ma 31 lat to jak ma 15 lat doświadczenia to w sumie zaczęła tak szybko jak się tylko dało
Lookas84 napisał/a:
Ten filmik jest tak stary że pamięta czasy jak jeszcze może martwe było chore!
Gdy Pomorze nie pomoże, to pomoże może morze, a gdy morze nie pomoże, to pomoże może las.
Jak Pomorze nie pomoże, to pomoże może morze, a jak morze nie pomoże, to pomoże może Gdańsk.
Pojedziemy na Pomorze, jak Pomorze nie pomoże, to pomoże może morze, a jak morze nie pomoże, to pomoże może Hel.
Lookas84 napisał/a:
Ten filmik jest tak stary że pamięta czasy jak jeszcze może martwe było chore!
Tego nawet chomiki sadistica nie pamiętają
Teraz pewnie siedzą w pierdlu lub są po wyroku, mają konkubiny z bombelkami i żyją z zapomogi.
Jasiek93 napisał/a:
Teraz pewnie siedzą w pierdlu lub są po wyroku, mają konkubiny z bombelkami i żyją z zapomogi.
Z jakiej zapomogi?
MisYogi92 napisał/a:
Z profilu wynika, że ma 31 lat to jak ma 15 lat doświadczenia to w sumie zaczęła tak szybko jak się tylko dało
Z profilu wynika że jesteś miś yogi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów