📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupiutka, za 3 dyszki to nawet flaszki dobrej się nie kupi
I na marginesie, dokument z przed ok 15 lat, więc tuskolandi jeszcze nie było. Ale i tak jest debilem:D
Ja rok temu za 30zł poleciałem do Norwegii na kawę.
Posiedziała by sobie w 3 parach majtek i klapakach obalając flaszkę.
Przy drinku, w nowych majtkach i klapkach... idealna sobota:D
BrunerOvned napisał/a:
Z jednej strony można drzeć łacha z tej baby, i to do oporu.
Z drugiej - czy to nie jest jakaś paranoja, że ludzie marzą o takiej "rozpuście"? Klapki, majtki i flaszka?
Uwierzcie "miastowi bogacze", są takie miejsca! Donek pewnie nie ma o nich pojęcia...
beczka wódki dla Ciebie
przeczytajcie to kilka razy jebane cwaniaczki
Za 30 zł może całkiem porządnie w ryj dostać.
emdowu napisał/a:
Było!!!!!!
.
.
.
.
.
Na innym portalu
A no było na penera.pl we wrześniu! Aż się dziwie że dopiero teraz wypłynęło
Miałem przez kilka lat styczność z ludźmi o takiej właśnie mentalności. Hajsu brakuje, rzeczy, które do zrobienia na już czekają x lat, ale na flaszeczkę w weekend ZAWSZE jest. Patologia.
30 złotych? Kupiłbym sobie dwa gramy amfetaminy
BrunerOvned napisał/a:
Z jednej strony można drzeć łacha z tej baby, i to do oporu.
Z drugiej - czy to nie jest jakaś paranoja, że ludzie marzą o takiej "rozpuście"? Klapki, majtki i flaszka?
Uwierzcie "miastowi bogacze", są takie miejsca! Donek pewnie nie ma o nich pojęcia...
Donek to ma o tym doskonałe pojęcie. I jest mu z tym bardzo dobrze. Na tym polega ich rząd
nie wiem co wy glaby ogladacie ze nie kojarzycie ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów