📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pasuje tutaj.
Z jednej strony można drzeć łacha z tej baby, i to do oporu.
Z drugiej - czy to nie jest jakaś paranoja, że ludzie marzą o takiej "rozpuście"? Klapki, majtki i flaszka?
Uwierzcie "miastowi bogacze", są takie miejsca! Donek pewnie nie ma o nich pojęcia...
Z drugiej - czy to nie jest jakaś paranoja, że ludzie marzą o takiej "rozpuście"? Klapki, majtki i flaszka?
Uwierzcie "miastowi bogacze", są takie miejsca! Donek pewnie nie ma o nich pojęcia...
jak mają chujową sytuację i zarabiają psie gówno, to marzą im się takie "luksusy", nie dziwię się wcale. Biednemu zawsze chuj w oczy i wiatr w dupę, a odrobiny szczęścia każdy potrzebuje, i nie pierdolta mi że nie
Aż bym tej babie dał te 30 zł, ale pewno i tak by wolała to przeznaczyć na życie czy dziecko niż sobie coś kupić. Kurwa ludziom tak niewiele brakuje do szczęścia. W Polsce naszej kochanej i pojebanej tak już będzie. I chuj niech będzie biednie ale kurwa po równo, a nie jedna marzy o 30 zł a inny chuj w rządzie jak by mu te 30 zł na ziemie spadło to by sie mu nie chciało nawet po nie schylić.
Za 30zł to ja lecę w balety 2-dniowe
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Niektórym osobom wystarczają takie rzeczy do szczęścia a nie IPhone5 lub czapeczka z jakimś chujowym znaczkiem.
Gdyby ktoś nie pamiętał (bo gimby nie znajo) to jest ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym
Bieda, patola i alkoholizm, mój kraj taki piękny.
wiekszość z was nie pamieta tego serialu, lub nie wie, że taki był. "ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" . Wtedy jak to było kręcone 30zł miało inna wartość.
Z dokumentu 'Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym' chyba. Ale pewny nie jestem.
w sumie Donek sprawił, że dużo nam do szczęścia nie trzeba może to o to chodziło mu:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów