📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fragment " Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym". Stary dokument, więc może te 30 zł by na to wszystko jej wystarczyło.
@Casmes
To, że w sklepach za wódę płacimy jak za Napój Bogów to nie znaczy, że nie kupisz dobrej wódki w niskiej cenie. Nie jest już dla nikogo tajemnicą, że ok. 90% ceny wódy to kurwa jebana akcyza i inne podatki. Pewnie te ruskie od majtek też trzymają tam bimbry czy inne wynalazki po taniości, wcale może nie gorsze jakoś specjalnie, zresztą babka nie jest jak widać szczególnie wymagająca wnioskując po jej całej wypowiedzi.
Są jeszcze tacy na świecie co za 30zł to by sobie kulturalnie posiedzieli przy drinku z denatem i zagryzali podpleśniałą bułką i też by byli szczęśliwi w danym momencie ;p
To, że w sklepach za wódę płacimy jak za Napój Bogów to nie znaczy, że nie kupisz dobrej wódki w niskiej cenie. Nie jest już dla nikogo tajemnicą, że ok. 90% ceny wódy to kurwa jebana akcyza i inne podatki. Pewnie te ruskie od majtek też trzymają tam bimbry czy inne wynalazki po taniości, wcale może nie gorsze jakoś specjalnie, zresztą babka nie jest jak widać szczególnie wymagająca wnioskując po jej całej wypowiedzi.
Są jeszcze tacy na świecie co za 30zł to by sobie kulturalnie posiedzieli przy drinku z denatem i zagryzali podpleśniałą bułką i też by byli szczęśliwi w danym momencie ;p
duzo nie potrzeba jej do szczescia
luki211 napisał/a:
wiekszość z was nie pamieta tego serialu, lub nie wie, że taki był. "ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" . Wtedy jak to było kręcone 30zł miało inna wartość.
Teraz lacie też kupisz za 10 zł, na upartego 3 pary majtek za dyche. Tylko z flaszką będzie problem.
Z tego co pamiętam, ta kobieta absolutnie nie jest żadną patologią, a ofiarą pracodawcy wyzyskiwacza, który przez jakiś czas nie wypłacał pensji. Wręcz błyszczała na tle tych dupodajek z wypizdowa, które przeprowadzając się do Lublina uważały, że złapały pana boga za nogi
Tyle lat minęło od czasów tego kultowego serialu a niewiele sie zmieniło.
Zapadła mi w pamięć laska z tego serialu,chyba z Bydgoszczy. Chodzi mi o to w jaki sposób opowiadała czasami o tej ich biedzie.
Zapadła mi w pamięć laska z tego serialu,chyba z Bydgoszczy. Chodzi mi o to w jaki sposób opowiadała czasami o tej ich biedzie.
BrunerOvned napisał/a:
Z jednej strony można drzeć łacha z tej baby, i to do oporu.
Z drugiej - czy to nie jest jakaś paranoja, że ludzie marzą o takiej "rozpuście"? Klapki, majtki i flaszka?
Uwierzcie "miastowi bogacze", są takie miejsca! Donek pewnie nie ma o nich pojęcia...
Fajny Avatar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów