Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Huj dupa i kamieni kupa...
Brunea w końcu jest wzorem w egzekwowaniu praw człowieka.
Czy może bardziej humanitarne jak w takiej postepowej i nowoczesnej Czeczenii gdzie się ich tylko wtrąca do więzienia?
Prawdziwym Polakom i patryjotom marzy się żeby można było pedałów kamieniowac jak w Brunei.
Czy może bardziej humanitarne jak w takiej postepowej i nowoczesnej Czeczenii gdzie się ich tylko wtrąca do więzienia?
Jako prawdziwy Polak i patryjota odpowiadam. Do więzienia z innymi pedałami czy facetami nie bardzo, bo kara to nie eldorado. Chłosta też odpada, bo kara to nie pieszczoty sypialnianie. Ale jestem człowiekiem postępowym i zdaję sobie sprawę, że kamieniowanie nie jest specjalnie humanitarne. Dlatego zalecałbym szubienicę, publicznie, tak dla przykładu.
Tak zastanawiam się czy da się tu jeszcze połączyć przyjemne z pożytecznym i zrobić z tej sztywnej "homo-piniaty" zabawkę dla najmłodszych, tak jak w Pruchniku. Niech dzieciaki też mają frajdę.
Prawdziwym Polakom i patryjotom marzy się żeby można było pedałów kamieniowac jak w Brunei.
Przecież twoje komentarze są bardziej nietolerancyjne względem wielu grup, niż te które tu się spotyka o pedałach
Jako prawdziwy Polak i patryjota odpowiadam.
Co to jest ta "patryjota"? Serio pytam?
Jako prawdziwy Wolak i patryjota nadaje Ci imie Jaszczomb!
Przecież twoje komentarze są bardziej nietolerancyjne względem wielu grup, niż te które tu się spotyka o pedałach
No i zaorał całkiem fajnie, homoseksualny żyd pochodzenia niemieckiego o karnacji mocno śniadej
3..2..1..
To mam rade dla dla was jak wam się nie podoba Europa, wypierdalajcie do Brunei czy innego chujowego państewka w Azji, nikt za wami nie będzie płakał
Nie Europa tylko Gejropa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów