📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiem wam, moi drodzy w ten sposób. Haiti jest wyraźnie nie wyraźne, co za tym idzie (mój wniosek), mogło zostać zneutralizowane przez zdolności jednego z wybitnych przedstawicieli shop center w skrócie WW. Lokalizacja tej wyspy jest nie zgona z ogólnie przyjętą sferą topograficzną jednej z sieci meteorologicznych w której przebywają arkusze geodezyjne serwisów w UTAH, USA. Dlatego muszę przyznać, że jest to antyfake, ze względu na nie wielki kąt pomiędzy wybrzeżem Boliwii i Peru, który w rzeczywistości rzuca się w oczy.
pkt. 3 co to niby krew z rzeźni (kurwa co za debil to napisał) to najprawdopodobniej zbiornik z odpadami z produkcji aluminium, ostatnio na Węgrzech była głośna sprawa jak doszło do wycieku z takiego zbiornika
galerie.money.pl/zniszczenia-po-wycieku-czerwonego-szlamu-na-wegrzech-...
galerie.money.pl/zniszczenia-po-wycieku-czerwonego-szlamu-na-wegrzech-...
Większość jest w Ameryce Północnej. No wiadomo od zawsze, że tam zawsze się musi coś dziać.
No my też mamy takie budynki w kształcie swastyki w Łebie . Widocznie te top 10 robił jakiś hamerykanin.
świetna reklama KFC.
Dobrze że Kutasa nie pokazali..
lith, screena wstaw, nie tak.
lith napisał/a:
Z ciekawszch rzeczy jakie mi udało się znaleźć
Nie wiem, o co chodzi, ale nie chcę wiedzieć, jakie są te mniej ciekawe rzeczy.
A ode mnie:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów