📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powiem wam, moi drodzy w ten sposób. Haiti jest wyraźnie nie wyraźne, co za tym idzie (mój wniosek), mogło zostać zneutralizowane przez zdolności jednego z wybitnych przedstawicieli shop center w skrócie WW. Lokalizacja tej wyspy jest nie zgona z ogólnie przyjętą sferą topograficzną jednej z sieci meteorologicznych w której przebywają arkusze geodezyjne serwisów w UTAH, USA. Dlatego muszę przyznać, że jest to antyfake, ze względu na nie wielki kąt pomiędzy wybrzeżem Boliwii i Peru, który w rzeczywistości rzuca się w oczy.
pkt. 3 co to niby krew z rzeźni (kurwa co za debil to napisał) to najprawdopodobniej zbiornik z odpadami z produkcji aluminium, ostatnio na Węgrzech była głośna sprawa jak doszło do wycieku z takiego zbiornika
galerie.money.pl/zniszczenia-po-wycieku-czerwonego-szlamu-na-wegrzech-...
galerie.money.pl/zniszczenia-po-wycieku-czerwonego-szlamu-na-wegrzech-...
Większość jest w Ameryce Północnej. No wiadomo od zawsze, że tam zawsze się musi coś dziać.
Nie interesuje mnie kim jesteś, nie interesuje mnie czy umrzesz jutro czy za 100 lat, nie interesuje mnie czy jesteś chory czy zdrowy, czy jesteś kolorowy czy biały, wierzący czy nie.
lith, screena wstaw, nie tak.
lith napisał/a:
Z ciekawszch rzeczy jakie mi udało się znaleźć
Nie wiem, o co chodzi, ale nie chcę wiedzieć, jakie są te mniej ciekawe rzeczy.
A ode mnie:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów