tak jest przecież racjonalnie i postępowo.
tak jest przecież racjonalnie i postępowo.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawdziwy sadol mówi: "No połknij... kupię ci drugiego Snickersa".
"Wyśmiewając" kogoś w taki sposób tak naprawdę wyśmiewacie sami siebie, czyli chore, tradycyjno-rodzinne ciśnienia jakie występują w katolickich środowiskach...można by to obszerniej wytłumaczyć, ale nie chce mi się.
Jesteście tępymi małpkami, które chcą zaginać rzeczywistość w okół siebie i nazywają wszystkich innych "ateuszami"....zabijcie się
Pierwszy koment po miesięcznym warnie, miło poodychać sadolowym powietrzem znowu
Hę? Mało śmieszne docinki do ateuszy? Po co mi lepsze, jeśli tamci uważają, że religia mi zabrania się ruchać z własną żoną więcej niż z 2-3 razy? Nie wiem skąd oni takie informacje wytrzasnęli.
Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle!
O, kurwa. Znawca tematu. Pewnie teolog i ateista kategorii "bo-każą-na-rekolekcje-chodzić".
Uważają? Kto? Generalizujesz wszystkich ateistów przez jeden post? Wiesz, że to jeszcze bardziej pojebane niż robienie z wszystkich teistów samobójców? A wyzwiska są oczywistą defensywną postawą spowodowaną przez brak argumentów - Imie_jego_44 już zakładał temat "czy bóg istnieje" i nawet nie próbował bronić swoich argumentów.
A dowcip nawet niezły.
I taka rada - chcesz walczyć z kościołem i wierzącymi? Zacznij do niego chodzić, żebyś wiedział z czym walczysz miernoto...
Idąc twoją bezbłędną logiką - przestań wierzyć w bożki, jeśli chcesz walczyć z ateistami. Przejdź na islam, jeśli chcesz walczyć z muzułmanami. Ruchaj małe dzieci, jeśli chcesz walczyć z pedofilami. Mam wymieniać dalej, miernoto?
I taka rada - chcesz walczyć z kościołem i wierzącymi? Zacznij do niego chodzić, żebyś wiedział z czym walczysz miernoto...
Czy odprawiasz rytuały i czytasz księgi każdej innej religii, którą odrzucasz?
Skąd te statystyki, że wierzący bzykają się 2-3 ? A gdzie jest napisane, że to grzech? Pierdzielenie bzdur, a jakby ktoś był wierzący, to by wiedział, że kościół zezwala "na francuza", tyle że bardziej w celu postawienia masztu niż samego aktu miłosnego. Z drugiej strony to dobrze, że bo wiele świństw przenosi się "przez francuza", mimo jego całej przyjemności.
A gówno prawda. Jeżeli podczas stosunku nie dochodzi do wytrysku w pochwie jest on uznawany za grzech . Więc przestań kłamać bo to też grzech.
adonai.pl/malzenstwo/?id=7
I ja nie walczę z kościołem to kościół walczy ze mną. Próbując wymusić swoje wartości. Nie na darmo różnej maści katabasy lobbują w sejmie za swoimi urojeniami.
Skąd te statystyki, że wierzący bzykają się 2-3 ? A gdzie jest napisane, że to grzech? Pierdzielenie bzdur, a jakby ktoś był wierzący, to by wiedział, że kościół zezwala "na francuza", tyle że bardziej w celu postawienia masztu niż samego aktu miłosnego. (...)
A gówno prawda. Jeżeli podczas stosunku nie dochodzi do wytrysku w pochwie jest on uznawany za grzech . Więc przestań kłamać bo to też grzech.
On wlasnie to napisal. Lodzik postawi interes na nogi, a nim konczysz tam gdzie Bog nakazal
Czy odprawiasz rytuały i czytasz księgi każdej innej religii, którą odrzucasz?
Tak - staram sie dowiedziec co odrzucam. Biblie zaliczona. Koran (a wlasciwie jego tlumaczenie na nasz jezyk) tez. Przynajmniej wiem co mi nie pasuje/do czego sie przyczepiam.
Dorzuce tylko, ze mi sie obrazek podoba
Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!
Się nam ateista zbulwersował.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów