tak jest przecież racjonalnie i postępowo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
tak jest przecież racjonalnie i postępowo.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
- Matko bosko. Co to się stanęło.
Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!
No, ale właśnie to Chrześcijanie nie mogą krzyczeć "Jezus Maria", "O, Boże" itd. bo "Nie będziesz wymawiał imienia Pana Boga twego nadaremno". Cała reszta może krzyczeć do woli.
z gościa niedzielnego zajebałeś?
Widzę, że hejtują ateiści którzy nie mają co krzyczeć podczas ruchania i się frustrują
Ja Wam współczuję, jeśli Wasze partnerki krzyczą "O Boże!". To trochę tak, jakbyś nazywał się Marek, a ona krzyczałaby "Och Karol!".
70% komentarzy to hejt spowodowany wcześniejszym jechaniem na religie, wielcy kurwa ateiści, nie zapomnijcie że za kilka tygodni Wielkanoc i z koszyczkiem będziecie zapierdalać do kościoła na jednej nodze.
@Skyperian
Uprzejmie przypominam ze większość katolików poświęcić koszyczek idzie tylko dlatego "bo taka tradycja", nie widząc w tym głębszego duchowego przeżycia.
Wg mnie jest to większe zakłamanie, niż ateistów którzy ciągną do kościoła bo idą tam ich matki, ojcowie, żony, mężowie.
Ale to indywidualna opinia.
Uprzejmie przypominam ze większość katolików poświęcić koszyczek idzie tylko dlatego "bo taka tradycja", nie widząc w tym głębszego duchowego przeżycia.
Wg mnie jest to większe zakłamanie, niż ateistów którzy ciągną do kościoła bo idą tam ich matki, ojcowie, żony, mężowie.
Ale to indywidualna opinia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów