📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
to troche nie na miejscu smiac sie ze zmarłej osoby, troche szacunku ludzie ;/
No właśnie żarty o Stalinie i Hitlerze też są nie na miejscu
np. taki głupi żart:
Na co zmarł Stalin...
.... Na szczęście
Głupi i nie śmieszny żart kpiący ze zmarłej osoby. Żal. Aż wstyd że sam taki napisałem
np. taki głupi żart:
Na co zmarł Stalin...
.... Na szczęście
Głupi i nie śmieszny żart kpiący ze zmarłej osoby. Żal. Aż wstyd że sam taki napisałem
Adreena napisał/a:
A co mu po tym szacunku skoro nie żyje?
Jesteśmy na sadistic. This is sparta.
Adreena napisał/a:
ROTFL
A do Stalina, ew. Hitlera też masz szacunek bo już nie żyje?
"Ale komary pojebały, jestem cały pojebany!"
Esne napisał/a:
na sadistic.pl nie istnieje takie pojęcie
oczywiście wystarczy tylko żeby ktokolwiek wrzucił fotkę z rozjebanym pieskiem lub kotkiem i inaczej piszecie !
Zielony napisał/a:
nie przypominam sobie takie sytuacji ze mną w roli głównej, najwięcej szału o rozjebanego kotka czy pieska robią Ci co nie potrafią zrozumieć że są na takim a nie innym portalu
oczywiście wystarczy tylko żeby ktokolwiek wrzucił fotkę z rozjebanym pieskiem lub kotkiem i inaczej piszecie !
Adreena napisał/a:
troche szacunku ludzie ;/
Pomijajac to ze to sadistic. I pomijajac to ze MJ jest pedobearem. Jak moge miec szacunek do kogos kto zdobyl wszystko, pieniedzy w cholere, slawe, miliardy go uwielbialy i spierdolil wszystko przez wlasna glupote. :/
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów