📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lepiej obiecuj że przeniesiesz się na inny portal z tym swoim gównem.
(w sensie jej otworem i to nie jedenym)
Marnuje się dziewoja a taka kariera w Bazzers stoi przed nią otworem
(w sensie jej otworem i to nie jedenym)
jest 3:38 nad ranem a ja siedzę i oglądam coś takiego a moje życie ucieka bokiem
Obiecaj, że to nie był ostatni post dziś, tylko w Twoim życiu i jakoś się dogadamy..
Paski na szybę, naklejki samochodowe, folie do lamp i wiele innych !
Sorry, ale aż musiałem założyć tutaj konto by zjebać Ciebie. Jeśli to co wrzuciłeś na sadola ma być sadystyczne to za chwilę wrzucę jak wyrywam włosa z nosa bo jest bardziej sadystyczne. K##wa idźcie na inne serwisy
eMKey87 napisał/a:
K##wa idźcie na inne serwisy
a na chuj tobie ta cenzura? słowo kurwa jest tu raczej normalne
jak takiś delikatny to w ustawieniach sobie wulgaryzmy wyłącz
@ eMKey87 no widzisz, przynajmniej założyłeś sobie konto, ja się nikomu nie wpierdalam w papiery jak wstawia tu jakieś pedalskie tematy z kutasami, a temat powyższy dotyczy "Absurdów Dnia Codziennego"...
@mitrus80
Absurdem jest to, że taki film tutaj w ogóle się znalazł. Obok twojego nicka powinien być dupny napis "ignoruj wszystkie tematy użytkownika".
Absurdem jest to, że taki film tutaj w ogóle się znalazł. Obok twojego nicka powinien być dupny napis "ignoruj wszystkie tematy użytkownika".
mogla by dwie dzidy jednocześnie chapać
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów