📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Jeszcze 5 lat temu nie bylo tego calego okreslenia "hipster" -było proste PEDAŁ.
I jestem w 100 % za tym aby to wlasnie okreslenie wrocilo.
I jestem w 100 % za tym aby to wlasnie okreslenie wrocilo.
@up
Chuj nas to za czym jesteś. Materiał średni ale jeszcze nie gówno.
Chuj nas to za czym jesteś. Materiał średni ale jeszcze nie gówno.
pierdole hipsterów i mam wyjebane na to co mówią, myślą i jak się ubierają.
Dziękuję Za wstawkę! Już wiem jakich ludzi trzeba ostro po mordzie walić. I Stoperan im kupić... bo ostro ich posrało z tą "awangardą"
Niestety możliwości zarobkowe na YouTube, powodują wysyp pseudo blogerów, testerów i innej maści idiotów, którzy liczą na parę groszy.
Prawda jest taka, że ze świecą szukać godnych polecenia kanałów, to powyżej to przykład tych gównianych niestety.
Prawda jest taka, że ze świecą szukać godnych polecenia kanałów, to powyżej to przykład tych gównianych niestety.
Postawiłem browara bo znam jedną hipsterkę i okrutnie mnie wkurwia ona i jej znajomi
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Ahh, co za mach
Ta seria jest już tak pojebana jak te ich teksty...
holek86 napisał/a:
Niestety możliwości zarobkowe na YouTube, powodują wysyp pseudo blogerów, testerów i innej maści idiotów, którzy liczą na parę groszy.
A wg mnie panowie mają spoko pomysł i w dobry sposób przedstawiają różne stereotypy w naszej kulturze. A to, że monetyzują swoje filmiki na jutubie to ni chuja nie powinno cię obchodzić, mają takie prawo i z niego korzystają. Może ci się nie podobać ich produkcja, ale przypierdalanie się, że zarabiają na tym kasę to kojarzy mi się z "polaczkowym bulem dópy" na zasadzie "oni mają z tego kasę, a ja się opierdalam przed kompem". A to, że na jutubie jest wysyp różnych kanałów to bardzo dobrze, w dużej ilości różnych tematów każdy może znaleźć coś dla siebie. A czy pozostałe to gówno czy nie to inna kwestia, te gówniane w końcu znikną, takie prawo wolności
Nawet na sadisticu te pedały.......
Jak to dobrze, że ktoś wstawił tutaj ten materiał, bo przecież na jutubie bym tego nie znalazł... Dzięki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów