📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Uuuuu. Ktoś się będzie musiał nauczyć podcierać hakiem.
-Ernest Hemingway
hehe to jest możliwe
hehe to jest możliwe
@up
Właśnie o tym samym pomyślałem, że jakiś Janusz aby przyoszczędzić nabił LPG
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ho ho! Cy cy cy...
Erutlev napisał/a:
@up
Velture, lubię Cię ale nie kompromituj się. Zobacz sobie czym są czynniki chłodnicze, np.R-1234yf- to po prostu czysty propan z domieszkami smarującymi, a co najlepsze znajdziesz je nawet w domowych lodówkach. Jebać Socjalistyczny Związek Republik Europejskich!
@alexandrus
Dokładnie, banda debili przeczytała na serwisach, że LPG i się podjarała, nie wiedząc co ma w klimie w nowym wozidle...
Dokładnie, banda debili przeczytała na serwisach, że LPG i się podjarała, nie wiedząc co ma w klimie w nowym wozidle...
Szkoda, wielka szkoda.... mógł być fajny materiał a ta jakość zepsuła wszystko. Powinni wprowadzić zakaz monitoringu poniżej 1080P, a za monitoring 4K wprowadzić ulgę podatkową...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów