Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hahaha chłopak się tak wkręcił w wywyższanie mądrością, że aż się myli zapewne pisał to z wielkim zaangażowaniem i pianą w papie hahaha
Piane w papie to Ty masz jak Cie "przyjaciele " odwiedzaja.... Nigdy żadnej literówki nie zrobiłeś czy jek? Pan kurwa idealny....
może trochę kurwa grzeczniej ? uwagi nie wolno zwrócić ?
Piane w papie to Ty masz jak Cie "przyjaciele " odwiedzaja.... Nigdy żadnej literówki nie zrobiłeś czy jek? Pan kurwa idealny....
może trochę kurwa grzeczniej ? uwagi nie wolno zwrócić ?
Wypowiedzieć sie nie można? na obrone najlepszy jest atak
życzę powodzenia na tym forum z takim podejściem
Wypowiedzieć sie nie można? na obrone najlepszy jest atak
życzę powodzenia na tym forum z takim podejściem
Zawsze jakoś dawałem rade.... a Ty uczepiłeś sie mnie czy jak? jak ja komuś pocisne niedobrze jak ktoś mi pociśnie jest super...Nie bede przecież udawał grzecznego chłopczyka bo pan moderator patrzy....
uczepiam się tych co nie potrafią przyjąć do wiadomości że panują tu pewnie zasady które ty łamiesza Ty uczepiłeś sie mnie czy jak?
rzeczywiście tak ci pocisną że aż ci w pięty poszło, po prostu pokazał ci że to ty zwracając mi uwagę zbłaźniłeś się (zresztą i tak zrobiłeś to już w tym temacie i sama ci to pokazałam )jak ja komuś pocisne niedobrze jak ktoś mi pociśnie jest super...Nie bede przecież udawał grzecznego chłopczyka bo pan moderator patrzy....
więc jak masz dalej zamiar odgrywać cwanego chłopczyka to po prostu zmień forum
secundo jak piszesz posta i się jebniesz to się podkreśli na czerwono
trio(czy ki chuj) swoim poziomem tu nie pasujesz nie kminisz sadystycznie wkurwiającego humoru, który niemalże nigdy na poważnie nie jest brany, a skaczesz jakbyś był nastolatkiem...
peace V
No mam 6 lat wiecej od Ciebie i dla mnie pokolenie photoshopa oznacza ludzi ktorych dziewczyny maja jpg na koncu i nie zdziwilbym sie wlasnie gdybys to byl Ty.... Pozatym ta baba naprawde jest brzydka strasznie mimo tej"metamorfozy"
true... wciąż brzydka...No ale nie da sie ukryć, że wyglada owiele lepiej niż na początku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów