📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kusko napisał/a:
Ciągle jest strasznie brzydka:P
Pokolenie photoshopa niech lepiej nic nie mówi, bo tylko się kompromituje.
No mam 6 lat wiecej od Ciebie i dla mnie pokolenie photoshopa oznacza ludzi ktorych dziewczyny maja jpg na koncu i nie zdziwilbym sie wlasnie gdybys to byl Ty.... Pozatym ta baba naprawde jest brzydka strasznie mimo tej"metamorfozy"
Esne napisał/a:
no strasznie inteligentna riposta.... nie wiesz co powiedziec to sie nie odzywaj a nie odsawiaj szopki ze swojej osoby
Kusko napisał/a:
trochę grzeczniej, po drugie to nie była riposta tylko wyraźne danie ci do zrozumienia że zajebałeś głupotę
no strasznie inteligentna riposta.... nie wiesz co powiedziec to sie nie odzywaj a nie odsawiaj ze swojej osob
To wygląda na operacyjną modyfikację a nie fotoszopa.
Cytat:
bo to jest metamorfoza kobiety z "Łabędziem być" nie przypominam sobie aby tam używano PhotoshopaTo wygląda na operacyjną modyfikację a nie fotoszopa.
Szpachla, szpachla, szpachla...
Cytat:
trochę grzeczniej, po drugie to nie była riposta tylko wyraźne danie ci do zrozumienia że zajebałeś głupotę
wyglada jak tania kurwa:/
ostatnie zdjęcie, mina w stylu 'jestem zajebista, popatrz, obsraj, zesraj, idz pan w chuj.. '
na 5tej focie wyglądała naj
na 5tej focie wyglądała naj
Kusko napisał/a:
a nie odsawiaj szopki ze swojej osoby
hahaha chłopak się tak wkręcił w wywyższanie mądrością, że aż się myli zapewne pisał to z wielkim zaangażowaniem i pianą w papie hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów