📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ćwiczył 5 lat żeby wizytówką trafiać w balony, nakręcił 2 minutowy filmik i co dalej
prawie jak ninja xD
Ten gosc wymiata, na jego miejscu bym tak rzucal do dekoltow lasek moja wizytowke zamiast ocierac sie o nie bo sie boje
To jakaś reklama jest...
"Ćwiczył 5 lat żeby wizytówką trafiać w balony, nakręcił 2 minutowy filmik i co dalej "
No i zrobił coś ciekawego a teraz możemy to obejrzeć. Sądze, że nie wielu z was tutaj znalazło by tyle samo zaparcia aby dojść do takiej wprawy. Po za tym na 100% znajdzie robote w rozdawaniu/rozrzucaniu ulotek/wizytówek )
pown.it/1999
No i zrobił coś ciekawego a teraz możemy to obejrzeć. Sądze, że nie wielu z was tutaj znalazło by tyle samo zaparcia aby dojść do takiej wprawy. Po za tym na 100% znajdzie robote w rozdawaniu/rozrzucaniu ulotek/wizytówek )
Ajaje kokodżambo
@Kooron
Czy każde twoje zainteresowanie potrafi ci pomóc codziennym życiu? To tylko hobby, myśl człowieku...
Czy każde twoje zainteresowanie potrafi ci pomóc codziennym życiu? To tylko hobby, myśl człowieku...
Arahja7 - my na to mówimy papier, wynaleźli go Chińczycy ok. 105 r. n. e.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów