Zagadka rozwiązana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ghahaha j ajebie zajebiste
czy tylko mi się wydaje,czy ta muzyka z lisem jest dla upośledzonych dzieci bez rąk z afganistanu?
dla uposledzonych napewno, ale wieksza kariere niz w afganistanie robi w nowoczesnej europie czy usa
@Marxe nie, ona jest dla dzisiejszej młodzieży, która dostała komórkę w wieku 12 lat, a życiowym marzeniem jest dla nich 1 000 lajków na FB -_-
Jak działają ludzie usilnie próbujący być "na czasie" w internecie:
1. Znajdź coś popularnego
2. Uznaj, że to coś fajnego
3. Poczekaj aż osiągnie pewien pułap rozpoznawalności
4. Przeprowadź badania społeczne na sobie samym
5. Wykaż, że oglądający to coś popularnego to idioci
6. Zhejtuj to coś
7. ???
8. PROFIT
Chuj Wam w dupę, wszystko co popularne automatycznie staje się chujowe? Naprawdę?
1. Znajdź coś popularnego
2. Uznaj, że to coś fajnego
3. Poczekaj aż osiągnie pewien pułap rozpoznawalności
4. Przeprowadź badania społeczne na sobie samym
5. Wykaż, że oglądający to coś popularnego to idioci
6. Zhejtuj to coś
7. ???
8. PROFIT
Chuj Wam w dupę, wszystko co popularne automatycznie staje się chujowe? Naprawdę?
W3bst3r, nie wszystko, ale gówno pokroju Gangnam style, czy "what the fox says" (zakładam, że nie wiesz, jaką ma "lyrics" to "dzieło") było, jest i będzie gównem i każdy człowiek który szanuje samego siebie nie będzie słuchać tego.
DUST DEVIL napisał/a:
W3bst3r, nie wszystko, ale gówno pokroju Gangnam style, czy "what the fox says" (zakładam, że nie wiesz, jaką ma "lyrics" to "dzieło") było, jest i będzie gównem i każdy człowiek który szanuje samego siebie nie będzie słuchać tego.
Primo, "What does the fox say" jest robione dla jaj, Ylvis sami to przyznali.
Secundo, jak komuś to się podoba, bo lubi lekką muzykę to jebać go, bo ma inne gusta?
W3bst3r
Ylvis jest zajebiste. Posluchaj ich innych kawalkow. potrafia robic kazdy rodzaj muzyki. Tekst jest dla jaj. Jak bierzesz ich na serio to przykry z ciebie ludz.
Ylvis jest zajebiste. Posluchaj ich innych kawalkow. potrafia robic kazdy rodzaj muzyki. Tekst jest dla jaj. Jak bierzesz ich na serio to przykry z ciebie ludz.
ale wam gul skacze. Piosenka zrobiona na luzie dla żartów stała się hitem. Sam tego nie słucham, ale co niektórzy myślą, że gimbaza wybiła tę piosenkę
@W3bst3r
Mała wskazówka co do odliczania:
Po pierwsze primo
Po drugie primo
Po trzecie primo
itd.
Mała wskazówka co do odliczania:
Po pierwsze primo
Po drugie primo
Po trzecie primo
itd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów