18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Maharaja18 2013-09-21, 17:45
Tak, a sadol to elita pod względem przyjazności
Zgłoś
dram09 2013-09-21, 21:34
Gdzie Julius?
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-09-21, 22:31
To nie ciapaci tylko indianie z Indii
Zgłoś
McSzczery 2013-09-22, 2:27
Ich po prostu wkurwia to, że przyjdzie sobie 2 Polaków i mogą gadać co chcą, bo nikt ich nie zrozumie. Wyobraźcie sobie, że przyjechało do waszej pracy/szkoły dwóch ciapakow i pierdolą po swojemu. Pewnie też byście się wkurwiali.

Świadome bycie unikatem, to rządenie światem.
Zgłoś
Okata 2013-09-22, 6:01
najbardziej rozpierdala mnie to ze maja nam za zle ze mowimy w ojczystym jezyku ze "swoimi" toz to logiczne ze lepiej pogadac w swoim jezyku niz angielskim i sie trudzić. Co innego jakbym wogole nie znal angielskiego, i tam do wszystkich probowal po polsku mowic

z drugierj stroy, my gdy jedziemy do nich znamy ich jezyk, oni baaaardzo zadko znaja nasz i u nas mowia po angielsku/niemiecku/hiszpansku czy w innym jezyku mogli by hociaz wsie podstawowych zwrotow nauczyc xD
Zgłoś
stopaninja43 2013-09-23, 12:43
szczerze mówiąc mam gdzieś zdanie dziabusów muslimów i obrzeźników...
Zgłoś
RavenRR 2013-09-23, 14:49
Murzyni mówią o ciężkiej pracy - to jakby dziwka opowiadała o życiu we wstrzemięźliwości seksualnej.
Różni ludzie, różne opinie. Jedni trafią na fajnych Polaków, inny na typowego Andżeja (pisownia celowa).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów