18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Mantuanuliupu 2013-09-21, 1:50 15
Kurwa jakie politury! No niech mnie chuj strzeli w przednie łapy!
A ten w 1:57 To chyba zmartwychwstanie Hitlera
Zgłoś
KisamAoi 2013-09-21, 2:08 16
Tylko się wkurwiłem w wiekoszci sami ciapaci.
Zgłoś
MrBednar 2013-09-21, 2:09 37
Wiecie co jest najśmieszniejsze: prawdy o sobie dowiadujemy się od obcych. Prawdy bolesnej, szczerej, a wreszcie prawdy, która każdego w pewnym stopniu uszczęśliwi. Jesteśmy zajebistym krajem, z zajebistymi ludźmi, kulturą, życiem codziennym, lecz od nas samych zależy jak będziemy wszystko wokół postrzegać: szklanka do połowy pusta czy do połowy pełna? Wybierajcie, bo to Wasze święte i nietykalne prawo.
Zgłoś
P................e 2013-09-21, 2:09 1
2:32 do odstrzału
Zgłoś
marcin1221 2013-09-21, 2:32 16
Nie bardzo wiem o co im biega. Każdej narodowości można zarzucić to co oni wymieniają. A to, że mówimy we własnym języku do chyba świadczy o nas dobrze. Bo mimo to, że większość z nas jest w stanie porozumiewać się po angielsku, to jeśli jestem w Polsce i spotykam obcokrajowca to nie bardzo mi się widzi gadanie z nim po angielsku. Jestem w Polsce i mówię po polsku. Jak ktoś jedzie do roboty do Niemiec albo Wielkiej Brytanii to uczy się języka jaki tam obowiązuje. A jak jakiś szwab albo angol przyjedzie to nas to ma wielki problem, że nie może się dogadać. Powiewa hipokryzją jak chuj.
Zgłoś
miksuss 2013-09-21, 2:41 2
Koleś z 0:35 ma jeden z najgorszych fryzów jakie w życiu widziałem i mówi o tym, że nosimy najgorsze ubrania D:

A ten, który twierdził, że Polskie dziewczyny są łatwe i nawet dziś jest z jedną umówiony zna słowo "szybciej"

Mam wszystko aep arse
Zgłoś
premium122 2013-09-21, 3:24 21
Jedno sei zgadza , to fajny kraj , porzadnych , wesolych , ciezko pracujacych ludzi.Tylko zawsze mamy chujowe rządy.I caly wysilek idzie w pizdu.A takie angole,szkoty co to ciezka praca sie nie hanbia (ciapatych w ogole pomijam bo ostatni raz solidnie pracowali na plantacjach bawelny)maja caly swiat u stop.
A ten co sie randka chwali to chyba do zoo idzie , przez plot do lam przeskoczy.Bo z urody to on jest smętny jak pilot bez baterii.

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
Dildowagins 2013-09-21, 8:39
Ten jeden wygląda jak Will Smith O_o (2:15)

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
Menangroth 2013-09-21, 9:48 23
Jednego kojarzę

Zgłoś
maXikinght 2013-09-21, 11:54
nagrywane w anglii
Zgłoś
AncientMariner 2013-09-21, 12:00 9
Chuj mnie obchodzi co jakieś cioty z zagranicy o nas myślą.
Zgłoś
xbandzior 2013-09-21, 12:03 3
czarnuch rucha Polskie maciczki do czego to dochodzi ;-<
Zgłoś
arkadoss 2013-09-21, 12:10 1
pierdoli mnie zdanie jakichś małp i brudasów

Get up, look up, and don't ever give up !
Zgłoś
q................5 2013-09-21, 12:17 4
marcin1221 napisał/a:

... A to, że mówimy we własnym języku do chyba świadczy o nas dobrze...

Nie zakumałeś o co chodzi. Dam Ci przykład, jesteś w robocie, starasz się dogadywać po angielsku, jednemu to wychodzi super, innemu kiepsko ale jakoś się kręci. Nagle się okazuje, że Twój współpracownik to Polak. W robocie o robocie gadasz z nim już tylko po naszemu. Reszta nie kuma o czym prawicie. To może wkurzać. Skąd wiem, bo byłem i sam tak robiłem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów