18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Co oni biorą?
mygyry • 2021-03-20, 17:12
Brawo, nadal zapewniajcie utrzymanie takim cepom na ciepłych rządowych posadkach..

Zgłoś
kolosasz 2021-03-20, 18:24
Anna Maria Żukowska jest na razie posłanką i nie jest członkinią rady ministrów.

Po tym gdy wybiło pedofilskie szambo w Kościele Katolickim , tzw. Lewactwo nie musi się już
tak przykładać do sprawdzania faktów przed wystąpieniami publicznymi. (być może ta pani coś słyszała
ale niedosłyszała i powiedziała to co powiedziała), dlatego że polski KK jest skompromitowany a wraz z nim polska prawica.
I taka też jest idea polskiego katolickiego kościoła narodowego. A teraz ci jebani naziole z tych onerów stojący
na tych mszach wyglądają jak jacyś kurwa stręczyciele i alfonsi swoich dzieci

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
pazuzu 2021-03-20, 18:25 1
Hmm przyznam że trochę mnie to zaciekawiło czy to możliwe. Znalazłem taki artykuł

focus.pl/artykul/me
Zgłoś
pro_avenger 2021-03-20, 18:32 12
DzidaZawodnik napisał/a:

Chcieliście socjalizmu, a zostawicie wnukom komunizm. Chuj w dupę wszystkim co głosowali na PoPiS

Kurwa weź się ogarnij.

Zgłoś
DiamondBack 2021-03-20, 18:42 5
Dlaczego to jest kurwa utrzymywane z moich podatków? Przecież to jest skurwysyństwo
Zgłoś
Hollow_Man 2021-03-20, 18:44 25
czyli jak ja sobie w dupe wsadzę gałąź to znaczy że jestem drzewem? nie urwa nie jestem. jestem facetem z gałęzią w dupie.
Zgłoś
Silverface 2021-03-20, 18:48
No gdzie nosi w mosznie jądra sobie wciąga a w mosznie nosi noworodka aż do porodu cesarskiego. #takbyłoniekłamię

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
Hollow_Man 2021-03-20, 18:55 1
wiecie jakie lesby i pedały są pojebani, oni chcą adoptować dzieci ale żaden pedał i żadna lesba nie pomyślała pewnie o tym żeby dwie lesby się spotkały z dwoma pedałami niech dwóch pedałów zapłodni dwie lesby niekoniecznie naturalnie, jedno dziecko trafi do biologicznego ojca, a drugie do biologicznej matki czy to jest dla tych zjebów takie trudne do ogarnięcia ale oni będą ci pierdolić o dyskryminacji. urodzić im dzieci, wychować i jeszcze dać im kasy od zajebania na ich wychowanie, a pózniej płakać całe zycie że jesteśmy dyskryminowani. Chcą mieć dzieci jaki mają problem?
Zgłoś
nowynick 2021-03-20, 19:02 4
Hollow_Man napisał/a:

czyli jak ja sobie w dupe wsadzę gałąź to znaczy że jestem drzewem? nie urwa nie jestem. jestem facetem z gałęzią w dupie.

wg tej pani zostaniesz tato-mamą enta...
Zgłoś
NataliaW 2021-03-20, 19:07 2
DzidaZawodnik napisał/a:

Chcieliście socjalizmu, a zostawicie wnukom komunizm. Chuj w dupę wszystkim co głosowali na PoPiS

To lewica cymbale. Szkoda właśnie, że takie gamonie jak ty mogą głosować. co nie mają zielonego pojęcia, a się wypowiadają.
Zgłoś
shoe5maker 2021-03-20, 19:07 2
Jabulko69 napisał/a:

Na takie spierdolenie to nawet najsilniejsze leki swiata nie pomoga

Eee nie przesadzaj, pastylki ołowiowe wyleczą z każdej choroby. Tylko koniecznie trzeba używać aplikatora i dozować do głowy. 100% gwarancja wyleczenia z wszystkiego.
Zgłoś
Takafura 2021-03-20, 19:28 3
sberek38 napisał/a:

Pis kreuje się na obronców tradycji przed tęczowymi. Ale to za ich władzy odbyły sie w Polsce 23 marsze tęczowe, osłaniane przez ich policję i sponosorwane przez bank JPMorgan, który został sprowadzony i dotowany przez MOAwieckiego. Na krytyce tych marszów wygrali wybory. Podobnie jak poprzednoo wygrali na krytyce imigrantów, po czym zajęliśmy piersze miejsce w ich ściaganiu do kraju.......

Ważne że wpuszczamy ich na swoich zasadach i tych co chcemy. No i Ukraińce solidnie pracują, przynajmniej w mojej okolicy.
Zgłoś
pnaj 2021-03-20, 19:47 2
Lobo24 napisał/a:

A ja wręcz przeciwnie. Rozumiem tę panią. Darzę sympatią i szacunkiem .
Pracowałem w psychiatryku i tak mnie nauczono.

Jaką Panią, przecież to biologiczny mężczyzna z macicą.
Zgłoś
kurwicycek 2021-03-20, 19:52 6
pazuzu napisał/a:

Hmm przyznam że trochę mnie to zaciekawiło czy to możliwe. Znalazłem taki artykuł

Nawet jeżeli (nie wydaje mi się) jest technicznie możliwy przeszczep "kompletnych" żeńskich gonad, to pod kątem genetycznym nie będzie to dziecko ich nowego właściciela, bo u człowieka oogeneza zaczyna się jeszcze w trakcie rozwoju płodowego. Właśnie skutkiem tego kobiety zachodzące w ciążę w starszym wieku tak często rodzą dałny i w inny sposób niedorobione gówniaki, bo materiał genetyczny ich komórek jajowych jest tak stary jak ona sama. Co innego u facetów - tam mejoza zachodzi całe życie i dzięki temu np. taki JKM mógł w sędziwym wieku spłodzić normalne bachory.
Zgłoś
mateo4444 2021-03-20, 19:53 2
Czytam te komentarze i nie wierzę. Kurwa ja pierdole, wydawałoby się, że Sadistic to trochę inny poziom niż jebany kwejk czy jebzdzidy. Kurwa podniecacie się, że głupia lewaczka powiedziała gówno, a kurwa nie widzicie, że właśnie suweren kurwa chce żebyście się nad tym spuszczali... puścił wam, tak jak 75 letnim dziadkom z mozgami wyjebanymi alzheimerem jeden wywiad z głupią cipą i Wy macie już wyrobioną opinię. Kurwa przez takich jak Wy właśnie 'niby kumatych' zjebów nie wyjdziemy z tego gówna w którym tkwimy, bo kurwa w ostatniej chwili zdecydujecie, że głosujcie jednak na PiS, bo jebać pedałów i murzynów....
Zgłoś
MalcolmX 2021-03-20, 19:57 3
Tępej kurwie kula w łeb! i to nad wykopanym dołem z łapami skrępowanymi drutem kolczastym. Tak jak oni zrobili 20 tysiącom naszych w 1940'

Opis
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów