Jednostki nadają
Miliony odbierają.
Chcesz czy nie chcesz zrobią Ci z głowy jajo."
K44
A ja wręcz przeciwnie. Rozumiem tę panią. Darzę sympatią i szacunkiem .
Pracowałem w psychiatryku i tak mnie nauczono.
Uciekła wam?
Pani z lewa tak powiedziała to tak jest. Jak ktoś uważa że jest inaczej to dyskryminacja, lgbt, rasizm, zacofanie i kara z Brukseli.
Nie zrozumiałeś tego filmu. Pani na filmie nie ma nic wspólnego z UE, którą chciałbyś obrzucić gównem.
To lewica cymbale. Szkoda właśnie, że takie gamonie jak ty mogą głosować. co nie mają zielonego pojęcia, a się wypowiadają.
a socjalizm to niby czym jest, jak nie lewicą, jebany debilu?
Ważne że wpuszczamy ich na swoich zasadach i tych co chcemy. No i Ukraińce solidnie pracują, przynajmniej w mojej okolicy.
Na własnych zasadach to ściagają je korporacje *z całej Azji), a jeśli chodzi o ukraińców to u mnie dostają 500 zł dotacji do mieszkania, Polacy nie. Akceptujesz takie zasady?
tak naprawde to ta Pani ma racje, sa takie przypadki gdzie kobieta/mezczyzna ma pochwe i nie ma macicy i sa tez przypadki gdzie mezczyzna/kobieta ma penisa i macice. Sa to jednak bardzo abstrakcyjne przypadki. I nie chodzi tu o zadne operacje, tylko tak poprostu sie urodzili
Pojebały ci się organy płciowe zewnętrzne z wewnętrznymi.
Czytam te komentarze i nie wierzę. Kurwa ja pierdole, wydawałoby się, że Sadistic to trochę inny poziom niż jebany kwejk czy jebzdzidy. Kurwa podniecacie się, że głupia lewaczka powiedziała gówno, a kurwa nie widzicie, że właśnie suweren kurwa chce żebyście się nad tym spuszczali... puścił wam, tak jak 75 letnim dziadkom z mozgami wyjebanymi alzheimerem jeden wywiad z głupią cipą i Wy macie już wyrobioną opinię. Kurwa przez takich jak Wy właśnie 'niby kumatych' zjebów nie wyjdziemy z tego gówna w którym tkwimy, bo kurwa w ostatniej chwili zdecydujecie, że głosujcie jednak na PiS, bo jebać pedałów i murzynów....
A dla mnie zjebem jest każdy kto głosuję na partie okrągłostołowe. Kurwa mac, 30 ponad lat na państwowym stołku pizde trzyma, a te zjeby dalej jebia krzyżyk przy nazwisku. Te kurwa millery rossati kurwy jebane przed 89 w pzprach byli to już nawet 50 lat na stołku. tuski , kaczynskie wszystkich wyjebac do roboty na zbity pysk. No choćby z takiej głupiej ciekawości zagłosowałbym na partia która jeszcze nigdy nie rządziła i nie ma w składzie ludzi z układu. Ale kurwa nieeeeee, lepiej jebac na zmianę dwie partie i liczyć ze efekt będzie inny, że kurwa nagle przestaną krasc
tak naprawde to ta Pani ma racje, sa takie przypadki gdzie kobieta/mezczyzna ma pochwe i nie ma macicy i sa tez przypadki gdzie mezczyzna/kobieta ma penisa i macice. Sa to jednak bardzo abstrakcyjne przypadki. I nie chodzi tu o zadne operacje, tylko tak poprostu sie urodzili
Ale wiesz, że do powstania ciąży jest potrzebne coś więcej niż pochwa i macica?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów