18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Co oni biorą?
mygyry • 2021-03-20, 17:12
Brawo, nadal zapewniajcie utrzymanie takim cepom na ciepłych rządowych posadkach..

Zgłoś
petru23 2021-03-20, 17:32 22
Chciałem to jakoś skomentować, ale słów brakło...
Zgłoś
pyotreck 2021-03-20, 17:34 136
Pani z lewa tak powiedziała to tak jest. Jak ktoś uważa że jest inaczej to dyskryminacja, lgbt, rasizm, zacofanie i kara z Brukseli.
Zgłoś
Karolexx 2021-03-20, 17:34 2
JPRD nie kto ale co to jest?
Zgłoś
Lobo24 2021-03-20, 17:35 68
A ja wręcz przeciwnie. Rozumiem tę panią. Darzę sympatią i szacunkiem .
Pracowałem w psychiatryku i tak mnie nauczono.
Zgłoś
mygyry 2021-03-20, 17:37 11
Lobo24 napisał/a:

A ja wręcz przeciwnie. Rozumiem tę panią. Darzę sympatią i szacunkiem .
Pracowałem w psychiatryku i tak mnie nauczono.

Ale jednak coś byś jej przepisał, żeby przynajmniej nie eskalowało...
Zgłoś
farcz88 2021-03-20, 17:38 24
Prawdę mówi „Junior” z schwarzenegerem przecież to dokument
Zgłoś
Jabulko69 2021-03-20, 17:40 1
mygyry napisał/a:

Ale jednak coś byś jej przepisał, żeby przynajmniej nie eskalowało...

Na takie spierdolenie to nawet najsilniejsze leki swiata nie pomoga.
Zgłoś
Szangti 2021-03-20, 17:49 26
to jakaś lewara obciagara?
Zgłoś
juderaus 2021-03-20, 17:59 8
Kolejny przykład na to, że należy wypierdolić telewizor przez okno.
Zgłoś
sberek38 2021-03-20, 18:04 31
Pis kreuje się na obronców tradycji przed tęczowymi. Ale to za ich władzy odbyły sie w Polsce 23 marsze tęczowe, osłaniane przez ich policję i sponosorwane przez bank JPMorgan, który został sprowadzony i dotowany przez MOAwieckiego. Na krytyce tych marszów wygrali wybory. Podobnie jak poprzednoo wygrali na krytyce imigrantów, po czym zajęliśmy piersze miejsce w ich ściaganiu do kraju.......
Zgłoś
Noside 2021-03-20, 18:05 2
Na leczenie psychiatryczne takich odsyłać, przymusowo.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-03-20, 18:13 37
Chcieliście socjalizmu, a zostawicie wnukom komunizm. Chuj w dupę wszystkim co głosowali na PoPiS
Zgłoś
N................y 2021-03-20, 18:18 4
pyotreck napisał/a:

Pani z lewa tak powiedziała to tak jest. Jak ktoś uważa że jest inaczej to dyskryminacja, lgbt, rasizm, zacofanie i kara z Brukseli.

Pani z lewa powinna razem z panami z prawa trafić pod prysznic i do pieca. Wszystkie skrajności do gazu, tam gdzie ich miejsce
Zgłoś
pro_avenger 2021-03-20, 18:22 8
Powtarzam, dupa to nie macica.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów