📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Pani z lewa tak powiedziała to tak jest. Jak ktoś uważa że jest inaczej to dyskryminacja, lgbt, rasizm, zacofanie i kara z Brukseli.
A ja wręcz przeciwnie. Rozumiem tę panią. Darzę sympatią i szacunkiem .
Pracowałem w psychiatryku i tak mnie nauczono.
Lobo24 napisał/a:
A ja wręcz przeciwnie. Rozumiem tę panią. Darzę sympatią i szacunkiem .
Ale jednak coś byś jej przepisał, żeby przynajmniej nie eskalowało...
mygyry napisał/a:
Ale jednak coś byś jej przepisał, żeby przynajmniej nie eskalowało...
Na takie spierdolenie to nawet najsilniejsze leki swiata nie pomoga.
Kolejny przykład na to, że należy wypierdolić telewizor przez okno.
Pis kreuje się na obronców tradycji przed tęczowymi. Ale to za ich władzy odbyły sie w Polsce 23 marsze tęczowe, osłaniane przez ich policję i sponosorwane przez bank JPMorgan, który został sprowadzony i dotowany przez MOAwieckiego. Na krytyce tych marszów wygrali wybory. Podobnie jak poprzednoo wygrali na krytyce imigrantów, po czym zajęliśmy piersze miejsce w ich ściaganiu do kraju.......
Na leczenie psychiatryczne takich odsyłać, przymusowo.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Chcieliście socjalizmu, a zostawicie wnukom komunizm. Chuj w dupę wszystkim co głosowali na PoPiS
pyotreck napisał/a:
Pani z lewa tak powiedziała to tak jest. Jak ktoś uważa że jest inaczej to dyskryminacja, lgbt, rasizm, zacofanie i kara z Brukseli.
Pani z lewa powinna razem z panami z prawa trafić pod prysznic i do pieca. Wszystkie skrajności do gazu, tam gdzie ich miejsce
Powtarzam, dupa to nie macica.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów