Plan był dobry, gdyby nie kamera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
na miejscu gościa nic nie wspominałbym o kamerce, baba by chciała żeby policja przyjechała, zaczęła by się pluć jak to nieuważny kierowca wjechał jej w zderzak, w tym momencie załączyć nagrywanie w telefonie i wspomnieć o nagraniu momentu kolizji..
Kolejno wstawiamy tu panią z miną tak głupią i zdziwioną jak u niektórych przybyszów do Europy na widok prysznica
Kolejno wstawiamy tu panią z miną tak głupią i zdziwioną jak u niektórych przybyszów do Europy na widok prysznica
Ciekaw o co by się miała pluć? Widać, że nie do końca ogarnia tematy związane z jazdą autem, do "planów" a la złotówa jej daleko.
@up
Na pewno nie zjechał jej sam, zrobiła to celowo aby wymusić odszkodowanie. Do tego gra autorska jak widać niezła, szkoda tylko że autor tak szybko zakończył nagranie..
Na pewno nie zjechał jej sam, zrobiła to celowo aby wymusić odszkodowanie. Do tego gra autorska jak widać niezła, szkoda tylko że autor tak szybko zakończył nagranie..
A mi się wydaje, że ona nawet nie zatrybiła o tym, że jej auto odjeżdża. Pewnie gapiła się w tym czasie na telefon..
Sytuacja z poprzedniego tygodnia - jadę A4 Odcinek Opole - Gliwice, elegancko przepisowo ok. 140 km/h, w okolicach zjazdu na Górę Św. Anny A4 jest 3pasmowa, prawy jak zawsze zawalony tirami, na środkowym lecą auta po 110-120 km/h, wskakuję na lewy, przejechałem kawałek i takie oto coś prawy i środkowy pas to 2 tiry (w jakim tempie się wyprzedzają to każdy wie), a na lewym cholera go wie, ktoś jedzie może 95 km/h, wszyscy zwolnili, wloką się te kilkadziesiąt sekund, jak przejechałem, to zerknąłem co to za mistrz kierownicy - blondyna z ryjem wpatrzonym w ekran telefonu i pisząca smsa, na 3 pasmowej autostradzie jadąc lewym pasem - za takie coś moim zdaniem powinni zabierać prawo jazdy.
Dostała wpierdol?
Takie coś powinno być traktowane jako próba wyłudzenia odszkodowania.
Głupie cipsko, przecież na nagraniu widać, że jest wzniesienie, a ta zamiast trzymać girę na hamulcu nożnym pewnie wpatrzona w telefon.
na miejscu gościa nic nie wspominałbym o kamerce, baba by chciała żeby policja przyjechała, zaczęła by się pluć jak to nieuważny kierowca wjechał jej w zderzak, w tym momencie załączyć nagrywanie w telefonie i wspomnieć o nagraniu momentu kolizji..
słabe to, tzn niedopracowane
Wszystko jak mówisz, ale na Policji ostrzegamy tę panią ustami policjanta oczywiście, o karze jaką może ponieść za składanie fałszywych zeznań, pani brnie w swoje i składa zeznania podpisując je, dopiero wówczas pokazujemy policjantowi nagranie i dopiero wówczas nagrywamy minę cwaniary
Opis z YT: > Dobrze, że był rejestrator i policja na lewym pasie, bo oczywiście moja wina według Pani.
Komentarz autora z YT: > Usunąłem dźwięk bo nie będę przekleństw publikował, ale ja cały czas miałem wciśnięty klakson. Na pytanie czy Pani nie słyszała,że trąbie odpowiedziała, że słyszała i też trąbiła
Komentarz autora z YT: > Usunąłem dźwięk bo nie będę przekleństw publikował, ale ja cały czas miałem wciśnięty klakson. Na pytanie czy Pani nie słyszała,że trąbie odpowiedziała, że słyszała i też trąbiła
Oni tam w KR tlenu nie mają, dobrze że w ogóle się obudziła i wyszła zobaczyć co się stało.
Nie zauważyła, że jej auto zjechało bo gapiła się w telefon i pisała na Yelp recenzję nowego wegańskiego bezglutenowego latte z mleka sojowego i wody light, lanego w brudne musztardówki w jednej z "modnych" knajp na Kazmirzu i smakującego jak wyżymana z brudnej wody szmata, którą przetarto pod kiblem na dworcu głównym po wizycie lokalnych smakoszy jagodzianki.
-Ernest Hemingway
Nie zauważyła, że jej auto zjechało bo gapiła się w telefon i pisała na Yelp recenzję nowego wegańskiego bezglutenowego latte z mleka sojowego i wody light, lanego w brudne musztardówki w jednej z "modnych" knajp na Kazmirzu i smakującego jak wyżymana z brudnej wody szmata, którą przetarto pod kiblem na dworcu głównym po wizycie lokalnych smakoszy jagodzianki.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów