📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dobry Speed na mieście
3:40 Pisowiec! Wszystko go denerwuje, ale nie jest osobą nerwową.
Otóż to kurwa, mocne słowa !
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Moje marzenie to na starość być tym dziadkiem który ma wszystko w dupie i nic go nie denerwuje a nie tym co dostaje ataku kur*icy bo kurteczki znaleźć nie może
Pan numer 1, zdecydowanie wysoko zawiesił poprzeczkę, wszyscy wypowiadający się po nim wypadają słabo, ich odpowiedzi są takie banalne i nie ciekawe.
Tak szczerze to sama redaktorka jest trochę nie tego. Takie mam wrażenie. Nie podoba mi się!
Dlatego jestem przeciwny narkotykom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów