Świat według Bundych - Lista Al'a, co powinna zrobić Marcy, aby być bardziej atrakcyjna. Klasyk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Świat według Bundych - Lista Al'a, co powinna zrobić Marcy, aby być bardziej atrakcyjna. Klasyk
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
damn, love it, ten kawałek jest tak uniwersalny jak biblia - każdy facet ma swoim otoczeniu kobiety, którym można taką listę sprezentować
Gdybyś chciał wrzucić wszystkie dobre momenty ze Świata według Bundych musiałbyś wrzucić wszystkie odcinki po kolei Ten serial jest kwintesencją zajebistości!
Teksty tak mądre, jak mądrzy są Amerykanie. Niech leczy się ten, którego to śmieszy.
a mi nasuwa się na myśl tylko jedno pytanie, gdzie ludzie których bawi coś naprawdę śmiesznego a nie zwykły debilizm.
KeithFlint napisał/a:
Teksty tak mądre, jak mądrzy są Amerykanie. Niech leczy się ten, którego to śmieszy.
Wykurwiaj.
kyka666 napisał/a:
a mi nasuwa się na myśl tylko jedno pytanie, gdzie ludzie których bawi coś naprawdę śmiesznego a nie zwykły debilizm.
Za bardzo wzięłaś teksty Al'a do siebie?
ten serial jest swego rodzaju ewenementem, każdy odcinek leciał już tyle razy w polsacie co kevin sam w domu, a jednak wciąż bawi, śmieszy, wciąż chce się oglądać jak mistrz ciętego humoru przekomarza się z, praktycznie, resztą świata. a jak kogoś to nie bawi, to chyba ma zaburzenia w pojmowaniu ironii i sarkazmu.
Tekst szowinistyczny oburza feministki/feministów i cnotliwych dewotów. Pozostali ludzie mają zazwyczaj więcej dystansu do tego typu spraw.
I tak nie jesteś zajebisty. Piwo dam tylko dlatego, że lubię i szanuję Al'a.
teksty typu "gdyby bóg chciał, żeby kobiety piły piwo, stworzyłby je mężczyznami" bądź "gdyby bóg chciał, żeby kobiety grały w kręgle, dałby im cycki na plecach" mogły paść z ust tylko jednego człowieka
guru AL BUNDY!
guru AL BUNDY!
KeithFlint napisał/a:
Tylko się nie porycz jak twoi "niemądrzy" Amerykanie powiedzą (równie stereotypowo jak ty) o wszystkich Polakach, a więc i o tobie, że są bezrobotnymi i anencefalicznymi pijakami, a jak już gdzieś pracują, to są robolami w jakiejś kopalni węgla i zarabiają 1,20 zł na godzinę.
A jaki był nr 1? Bo nie usłyszałem
bloodwar napisał/a:
Gdybyś chciał wrzucić wszystkie dobre momenty ze Świata według Bundych musiałbyś wrzucić wszystkie odcinki po kolei Ten serial jest kwintesencją zajebistości!
Jest i bedzie zajebisty ! Tylko szkoda ze zdjeli go z anteny a za niego dali jakiegos durnego Benny Hill'a ktory smieszy tylko ludzi o ilorazie inteligencji rownym 10? no, sorry nie przesadzajmy góra 5..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów