Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A taka jest prawda, że toboni kradną, wszystko wykupują.
Jeszcze ustalili dla nich godziny w sklepach 65+ od godziny 10 do 12 czy jakoś tak..
Wracam z pierwszej zmiany i nie mam jak żarcia do pracy kupić kurwa.... Wykupują jak by dostaw nie było... Niech otworzą im kościoły chociaż tam by gnili.
Niech te stare ameby poumierają.
nawet świadome zła kilkulatki
Że "toboni" kradną?
Co to jest toboni?
Standardowo zamiast spacji wbija się literka B.... nie nawiedzę tej burej suczy. Zawsze to robi.
Standardowo zamiast spacji wbija się literka B.... nie nawiedzę tej burej suczy. Zawsze to robi.
Bardzo wkurwia, ale nie da się edytować. Nic nie poradzę. Ale jak zwykle jakiś marudny prawiczek musi się przywalić
Najlepsze jest to, że zgraja internetowych bohaterów bedzie mi pierdolic jacy oni biedni. Że nie mają jak zakupów zrobić.
A taka jest prawda, że toboni kradną, wszystko wykupują.
Jeszcze ustalili dla nich godziny w sklepach 65+ od godziny 10 do 12 czy jakoś tak..
Wracam z pierwszej zmiany i nie mam jak żarcia do pracy kupić kurwa.... Wykupują jak by dostaw nie było... Niech otworzą im kościoły chociaż tam by gnili.
Niech te stare ameby poumierają.
Socjalizm znowu sie nie może udać, bo tym razem ludzie za długo żyją i nie mozna rozjebać pieniędzy które im się zabrało, tylko trzeba im je oddawać. Jebani starcy.
Gdyby tylko był jakiś sposób, żeby brać od nich pieniądze na utrzymywanie ich na starośc ale nie musieć im ich potem wypłacać. Może wtedy socjalizm by się udał.
Gdyby tylko był jakiś sposób, żeby brać od nich pieniądze na utrzymywanie ich na starośc ale nie musieć im ich potem wypłacać. Może wtedy socjalizm by się udał.
Widze ze kolega niezorientowany wiec wyjaśnie że taki sposób (zabrać pieniądze i ich nie wypłacać - bo sie je przeżarło) obowiązuje w tym kraju od paru ładnych dekad i nie widać żeby miało sie to zmienić (patrzac na popularnosc socjalistów z pisu). A kolega Roman ma racje ze jest wkurwiony bo nie dosc ze z jego wypłaty kasa idzie na pokrycie świadczeń dla emerytów to jeszcze nic z tej kasy nie trafia do zakładki z etykietką 'emerytura dla Romana' - i nikt nic z tym nie robi - wiec ja mu sie nie dziwie
Dosłownie 2 minuty później podjechał jakiś dzban i myk te rękawice, z każdego... Nie, że wziął se garść w łapę i do kieszeni. Ile było tyle zakurwił, czyli wszystko... i odjechał.
Ceny tych rękawiczek wzrosły ostatnio z 2 groszy do 20 za sztukę. O trudach w dostępności nawet nie warto wspominać. Więc teraz trzeba wpierw podejść do okienka kasowego i ładnie poprosić o 1 sztukę.
A jak chuju zatankujesz bez rękawiczki to wpierw zamiast dzień dobry dostaniesz opierdol .
Choć osobiście wolałbym przestrzelić takiemu kolana, może wtedy zostałby w domu zamiast włóczyć się po stacjach
U mnie na stacji podjazdowy wyłożył nowe paczki rękawiczek (po 100) do każdego z 3 dystrybutorów.
Dosłownie 2 minuty później podjechał jakiś dzban i myk te rękawice, z każdego... Nie, że wziął se garść w łapę i do kieszeni. Ile było tyle zakurwił, czyli wszystko... i odjechał.
Ceny tych rękawiczek wzrosły ostatnio z 2 groszy do 20 za sztukę. O trudach w dostępności nawet nie warto wspominać. Więc teraz trzeba wpierw podejść do okienka kasowego i ładnie poprosić o 1 sztukę.
A jak chuju zatankujesz bez rękawiczki to wpierw zamiast dzień dobry dostaniesz opierdol .
Choć osobiście wolałbym przestrzelić takiemu kolana, może wtedy zostałby w domu zamiast włóczyć się po stacjach
ahhaha to sprobuj mnie opierdolic cwaniaczku a wyjme cie z tego okienka i wyjasnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów