coś w tym jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ten przymulony ryj..nawet nie klikam.
Kiedyś było "śmiesznie", teraz to naciągane gówno.
Wygląda tak jakby pobiła go laska.
Widać, że nigdy baby nie miał. Jak baba się obraża wystarczy olać, sama przybiegnie i jeszcze przeprosi.
szwagier9 napisał/a:
Widać, że nigdy baby nie miał. Jak baba się obraża wystarczy olać, sama przybiegnie i jeszcze przeprosi.
a jak się pierdolnie to jeszcze gałę zrobi
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Pogonić ją na kopach, olać dziewczyny i zainteresować się kobietami. Różnica kolosalna.
Ile trzeba gorzały wyłoić i ile trzeba syfu wciągnąć, żeby mieć tak spróchniały mózg jak ten gość?? Ja też tak chcę!
nic by to nie dało. Jeszcze by odwróciła kota ogonem i usiłowała przekonać że to twoja wina -,-
nic by to nie dało. Jeszcze by obróciła kota ogonem i usiłowała Cię przekonać ze to twoja wina -,-
nic by to nie dało. Jeszcze by obróciła kota ogonem i usiłowała Cię przekonać ze to twoja wina -,-
BongMan!!!!!!!!!!!!! jesteś moim sadisticowym idolem !!!!!!!!!!!! :*
myszka89 jeśli Twój avatar odwzorowuje twoje kształty to radzę Ci nie wyznawac mu miłości, bo nam chłop z sadola spierdoli i kto będzie suchary wrzucał
A tak w ogóle to najlepiej olac głupią suke i tak jak napisał BongMan zajebac jej kopa w dupsko na dowidzenia
A tak w ogóle to najlepiej olac głupią suke i tak jak napisał BongMan zajebac jej kopa w dupsko na dowidzenia
Dem, kurwa, wracaj lepiej do rysowania psów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów