Wróżbita Dawid w formie i na gastro
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wypalam wam mózg wy bezmózgie debile odcinam mieczem wasz mózg synchronizuję głupotę naszych ludzi odcinam MAGIĘ !!!
I napełniam was głupotą i życzliwością.
,,,,,,,,,,,,,,
PI PI PI PI PI PI....
Dryyń SMS
twoja rozmowa trwałą 1m04s. Rozmowa kosztowała jedyne kurwa 29.90
,,,,,,,,,,,,,,,
Ostatnia szansa nie zmarnujcie tego!!! oczyszcze waszą aurę i inne tam pierdoły które sobie wymyślicie... A na koniec programu chuj wam w dupę i dzieki za kasę przygłupy
(Odpowiedź uczestnika)
Och dziękuję panie dobrodzieju że oczyścił mi pan Aure...
I napełniam was głupotą i życzliwością.
,,,,,,,,,,,,,,
PI PI PI PI PI PI....
Dryyń SMS
twoja rozmowa trwałą 1m04s. Rozmowa kosztowała jedyne kurwa 29.90
,,,,,,,,,,,,,,,
Ostatnia szansa nie zmarnujcie tego!!! oczyszcze waszą aurę i inne tam pierdoły które sobie wymyślicie... A na koniec programu chuj wam w dupę i dzieki za kasę przygłupy
(Odpowiedź uczestnika)
Och dziękuję panie dobrodzieju że oczyścił mi pan Aure...
gdzie ja położyłem mój pistolet...
Co on ćpa
Taka głupia pizda jedna z druga dzwonią do sprytnego kutasa i wydaja w ciul kasiury, żeby łaskawie usłyszeć czemu im sie tak zle powodzi, jednoczenie całymi dniami siedzac na dupie wpierdalając chipsy i tyjąc w takim tempie, że spokojnie do Guinessa sie nadają.
A facet zapierdala nie wiadomo ile godzin zeby połączyć koniec z końcem.
Kotierez napisał/a:
Taka głupia pizda jedna z druga dzwonią do sprytnego kutasa i wydaja w ciul kasiury, żeby łaskawie usłyszeć czemu im sie tak zle powodzi, jednoczenie całymi dniami siedzac na dupie wpierdalając chipsy i tyjąc w takim tempie, że spokojnie do Guinessa sie nadają.
Na pewno w dużym stopniu masz rację i się zgadzam z Twoim zdaniem, ale pomyśl, że są też ludzie, którzy po prostu potrzebują takiego czegoś. Coś a'la placebo, wierzą, że coś się zmieni, ba wmawiają sobie podświadomie, że jest lepiej.
nie wmawiać sobie bo to do niczego nie prowadzi, należy wziąść się do roboty
Powinno się karać kulą w tył łba wszystkie pierdolone ofiary życiowe, które szukają rozwiązania swoich żałosnych i gówno kogo obchodzących problemów egzystencjalnych w programie tego przyjeba. Powaga.
Mamy dwudziesty pierwszy wiek i poznaliśmy genezę własnego gatunku, planety na której wyewoluowaliśmy, układu słonecznego i całych galaktyk.
Kurewsko sporo wiemy o otaczającej nas rzeczywistości ALE stado tępych szmat ma to wszystko głęboko w swoich tłustych, owrzodziałych dupskach i woli szukać prawd o świecie u cwaniaka, który jawnie z nich kpi, kłamiąc w żywe oczy...
Sorry za czcionkę, ale mnie kurwa poniosło.
Mamy dwudziesty pierwszy wiek i poznaliśmy genezę własnego gatunku, planety na której wyewoluowaliśmy, układu słonecznego i całych galaktyk.
Kurewsko sporo wiemy o otaczającej nas rzeczywistości ALE stado tępych szmat ma to wszystko głęboko w swoich tłustych, owrzodziałych dupskach i woli szukać prawd o świecie u cwaniaka, który jawnie z nich kpi, kłamiąc w żywe oczy...
Sorry za czcionkę, ale mnie kurwa poniosło.
@ Pan kapitan
popieram w 100% jebany ciemnogród.
popieram w 100% jebany ciemnogród.
Przyjedź do mnie na te kotlety, gwarantuję ci że z kibla nie wyjdziesz
Jego gra aktorska jest 100 razy lepsza niż w programach typu "Dlaczego ja?" czy "Ukryta Prawda".
Nie wiem co oni ćpają ale musi szkodzić.
Nie unoś się tak Panie Kapitanie, nic na to nie poradzimy. Mi osobiście pozostaje wierzyć, że kiedyś te życiowe zera się na tym boleśnie przejadą, bo jakiś telewizyjny pedał doradził im inwestowanie majątku życia w upadającą spółkę. Prędzej czy później te jebane ciemnoty dowiedzą się co miał na myśli Darwin
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów