📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Serce się raduje, chociaż co najmniej połowa z tych małp też nap.....a swoje dziewczyny/żony.
Niie wiem OCB z tą całą niby prawilnością w więzieniach - to jest śmieszne - małpy / degeneraci biją inne małpy / degeneratów, aby poczuć się lepiej
Niie wiem OCB z tą całą niby prawilnością w więzieniach - to jest śmieszne - małpy / degeneraci biją inne małpy / degeneratów, aby poczuć się lepiej
gówno prawda, z pewnością nie jest tak u nas. Dostaną ochronki, indywidualne cele, osobne godziny na prysznic i tyle z tego będzie.
po chuju, nawet mu nic nie złamali.
Pies ich wszystkich jebał, po prostu tłuką najsłabszego.
Gówno biję gówno i czuję się lepsze. W więzieniach siedzą w 95% gnidy i ich kodeks moralny jest wątpliwej jakości
eliveruss napisał/a:
gówno prawda, z pewnością nie jest tak u nas. Dostaną ochronki, indywidualne cele, osobne godziny na prysznic i tyle z tego będzie.
Srochronki. Pierdolcie głupoty o mitycznych ochronkach.Gdyby miało być tyle ochronek to by zakładów karnych więcej było niż centrów handlowych
eliveruss napisał/a:
To raz, a dwa za samo pisanie dostaną nadzór ewentualnie zawiasy, muszą im udowodnić bezpośredni kontakt z nieletnią. I co najważniejsze, mają w chuj kasy, czyli dobre papugi i proces będzie trwał laaatami.
Gówno mnie tak w zasadzie obchodzą zarówno polscy jak i zagraniczni jutuberzy czy inni tiktokerzy.. Powinno to dziadostwo zdelegalizować bo ryje beret tak, że już dla niektórych jest za późno na ratunek. Jedyna opcja to Pavulon dożylnie
willoo napisał/a:
Skad kamera w ciupie?
Z tego samego miejsca co wszystko inne przemycane do więzienia - z dupy.
eliveruss napisał/a:
Jest ciche przyzwolenie ze strony strażników na znęcanie się nad takimi osadzonymi. Pozostali osadzenia dostają cynk ze koleś jest pedo i uprzykrzają mu życie do tego stopnia, ze najlepszą dla niego opcją jest huśtawka. Nie wszyscy osadzeni to ameby i doskonale sobie zdają sprawę z tego, ze cierpienie gwalcicieli/pedofili ma być ciągle i jak najdłuższe.
Chyba was poj…o ze czekają tych youtberow więzienia bo co? Pisali do dziewczynek ? Za to się nie idzie siedzieć! Dostaną jakies tam zawiaski śmieszne jakaś kasę do zapłacenia i tyle. Nikt ich za rękę nie złapał podczas uprawiania z nimi seksu itp. Każdy prawnik ich wybroni nie wspominając już o takich, za gruby hajs.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów