📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak powinno się ze złodziejami robić i powinno to być 100 legalne, a jak się smieciowi umrze to już jego problem.
Kto szuka, ten znajdzie
Jape pizda darla ze sluch dodatkowo stracil
Słaby coś ten wpierdol. Po takim wpierdolu powinien mieć befsztyk tatarski zamiast mordy.
Mi się podoba jak wchodzą przypadkowi ludzie i zaczynają go kopać. Wygląda to jak scena z "Czy leci z nami pilot?".
Chłop co wygląda jak z ,,Jesteśmy pod żabką i to jest możliwe he''
AlonelStand , a gdzie Ty tam przypadkowych ludzi widzisz ? Przecież oni tam cały czas byli !!
O, w końcu dla odmiany bydło trochę gorsze od ukrow i ruskich
Fajna ta z golymi plecami
Jednego mnie te filmy nauczyły - jeśli jesteś w jakimś kraju trzeciego świata gdziekolwiek i nagle do lokalu wchodzą ludzie w kaskach motocyklowych - trzeba wypierdalać jak najprędzej.
Że też żadne się nie domyśliło żeby mu przyjebać tym ka-ka-kaskiem co tak ładnie leży na pierwszym planie tylko jakiś masaż chłopakowi uskuteczniają. Przepukliny można dostać od takiego wysiłku. Nic a nic nie dbają o swoje zdrowie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów