📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
" inwalida_umysłowy
CRAFTER12 napisał/a:
Raz udało mi się tak zrobić na kacu. Napiłem się coli, a cofneła się biała ciecz i oddzielnie troszke barwnika. Nic specjalnego
Ja kiedyś napiłem się mleka a cofnął się twaróg.. "
Miałem to samo tylko myślałem że płuco wyrzygałem i wystraszyłem się nie na żarty, wcześniej jeszcze sok pomidorowy piłem.
CRAFTER12 napisał/a:
Raz udało mi się tak zrobić na kacu. Napiłem się coli, a cofneła się biała ciecz i oddzielnie troszke barwnika. Nic specjalnego
Ja kiedyś napiłem się mleka a cofnął się twaróg.. "
Miałem to samo tylko myślałem że płuco wyrzygałem i wystraszyłem się nie na żarty, wcześniej jeszcze sok pomidorowy piłem.
Suty_dziobaka napisał/a:
Przecież gość to tłumaczy na filmiku.
Przecież wyraźnie mówił mattakukura.
to pewnie nowy chiński wynalazek, który wszystko przefiltruje na wodę.
na koniec ten Japończyk powiedział 'na zdrowie'
np. waterbobble.pl/index.php/filtry-bobble.html
np. waterbobble.pl/index.php/filtry-bobble.html
a jak Ci rodzicę mówią, że nie dajesz spać to pewnie mają rację
po 20 idź już lepiej w kimę a nie na sadolu przesiadujesz
Dobre, zaprawdę dobre. Mojego komenta już nie widzę, usunięty. Cały sadol. Ktoś mi próbuje pocisnąć, odpowiadam rzeczową ripostą i bum. Przekroczyła kurwa granice dobrego smaku? Czy jaki chuj? Co to kurwa jest, jak odpowiadam, że mieszkam na własny rachunek, to godzi to w sadola?? To w takim razie to jest jakiś jebany portal dla gimbusów i nerdów? Moderatorzy, jeżeli tak, dajcie mi bana. Nie pierdolę się, nie rozmawiam z downami. Sadistic sradistic, niby taki liberalny, a tak naprawdę aż trudno nadmienić, żę kumpel kumpla zgrillował żabę, i narzekał że z "rączek' niewiele mięska da się wygryźć. I takie tam. Wypierdalajcie, albo robicie zacny portal/serwis, albo wypierdalajcie. Jestem zniesmaczony. Ewidentnie. Jak tak można, czynić hipokryzję?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów