18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
D................k 2013-04-19, 20:12 227
rafal88x napisał/a:

Ciekawe zjawisko. Potrafi ktoś wytłumaczyć?

Przecież gość to tłumaczy na filmiku.
Zgłoś
stankry 2013-04-19, 20:15 2
2up

Miałem być pierwszy i ja miałem to napisać
Zgłoś
j................s 2013-04-19, 20:16 19
Aż mi się lać zachciało jak tak przelewał...
Zgłoś
C................t 2013-04-19, 20:20
To jest możliwe?
Zgłoś
Kl4ki3r 2013-04-19, 20:34 25
ahha i teraz się wykaże znajomością języka

koleś na filmie mówi że czuje smak coli, woda jest słodka i ciemniejsza
Zgłoś
Kaprys 2013-04-19, 20:34 1
Nic mi nie tłumaczy. Zawsze oglądam przy wyłączonych głośnikach. Już kilka razy zjebki dostałem, że spać nie daję. Profilaktycznie Logitechy off, małe kurewki ale bas przenoszą poza ściany, i sąsiedzi sapią.
Zgłoś
pumba 2013-04-19, 20:35
Dlatego nie pije tego świństwa. Chuj wie co oni tam pakują.
Zgłoś
genghiskhan 2013-04-19, 20:49 39
Kaprys napisał/a:

Nic mi nie tłumaczy. Zawsze oglądam przy wyłączonych głośnikach. Już kilka razy zjebki dostałem, że spać nie daję. Profilaktycznie Logitechy off, małe kurewki ale bas przenoszą poza ściany, i sąsiedzi sapią.

ahhhh, no dobrze rozumiem, że musiałeś się pochwalić swoimi super hiper duper mocnymi logitechami do kompa...
a jak Ci rodzicę mówią, że nie dajesz spać to pewnie mają rację
po 20 idź już lepiej w kimę a nie na sadolu przesiadujesz
Zgłoś
ans83[Ż] 2013-04-19, 21:00 5
Consument napisał/a:

To jest możliwe?

sadistic.pl/o-matko-bosko-vt132008,15.htm1331110
Zgłoś
CRAFTER12 2013-04-19, 21:25 13
Raz udało mi się tak zrobić na kacu. Napiłem się coli, a cofneła się biała ciecz i oddzielnie troszke barwnika. Nic specjalnego
Zgłoś
Inferno88x 2013-04-19, 21:45 13
Cola jest barwiona karmelem, który zostaje w filtrze. Jeśli dobrze pamiętam z lekcji chemii karmel zawiera spolimeryzowany cukier - długie cząsteczki najwyraźniej nie są w stanie przez ten filtr przejść. Ot, cała magia
Zgłoś
markop4321 2013-04-19, 21:49
Jutro kupię to świństwo i przepuszczę przez swój filtr Brita. Ciekawe czy zadziała.
Zgłoś
Ugabugapl 2013-04-19, 23:04 23
Bylo napisac w opisie "wymagany jezyk japonski na poziomie gimbazy" ;P
Zgłoś
recek18 2013-04-19, 23:10 4
D4ro
Dej se luz... spinacie dupy jak cyganie we wrocku... gościu na filmiku mówi "mam zajebisty filtr bukkake, cole przemielił, szczochy mojej kobiety smakują tak samo jak przefiltruje w swoim filtrze"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów