📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
rafal88x napisał/a:
Ciekawe zjawisko. Potrafi ktoś wytłumaczyć?
Przecież gość to tłumaczy na filmiku.
Aż mi się lać zachciało jak tak przelewał...
To jest możliwe?
ahha i teraz się wykaże znajomością języka
koleś na filmie mówi że czuje smak coli, woda jest słodka i ciemniejsza
koleś na filmie mówi że czuje smak coli, woda jest słodka i ciemniejsza
Nic mi nie tłumaczy. Zawsze oglądam przy wyłączonych głośnikach. Już kilka razy zjebki dostałem, że spać nie daję. Profilaktycznie Logitechy off, małe kurewki ale bas przenoszą poza ściany, i sąsiedzi sapią.
Kaprys napisał/a:
Nic mi nie tłumaczy. Zawsze oglądam przy wyłączonych głośnikach. Już kilka razy zjebki dostałem, że spać nie daję. Profilaktycznie Logitechy off, małe kurewki ale bas przenoszą poza ściany, i sąsiedzi sapią.
ahhhh, no dobrze rozumiem, że musiałeś się pochwalić swoimi super hiper duper mocnymi logitechami do kompa...
a jak Ci rodzicę mówią, że nie dajesz spać to pewnie mają rację
po 20 idź już lepiej w kimę a nie na sadolu przesiadujesz
Raz udało mi się tak zrobić na kacu. Napiłem się coli, a cofneła się biała ciecz i oddzielnie troszke barwnika. Nic specjalnego
Cola jest barwiona karmelem, który zostaje w filtrze. Jeśli dobrze pamiętam z lekcji chemii karmel zawiera spolimeryzowany cukier - długie cząsteczki najwyraźniej nie są w stanie przez ten filtr przejść. Ot, cała magia
Jutro kupię to świństwo i przepuszczę przez swój filtr Brita. Ciekawe czy zadziała.
Bylo napisac w opisie "wymagany jezyk japonski na poziomie gimbazy" ;P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów