📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kapitan Oczywisty pomaga słabszym - pocisk to jest to, co oprócz gazów, wylatuje z lufy, Ty natomiast miałeś na myśli nabój.
Wiem, że pomogłem.
Wiem, że pomogłem.
To jest z książki chyba dziadek ma jakąś wojskową i są tam właśnie takie przekroje pocisków, czołgów itp
Zajebane z reddita, ale to codzienność więc się nawet nie irytuję.
Mogłeś chociaż przeszukać komentarze na reddit.com/r/pics/comments/1gsms2/bullets_precisely_split_in_half_photographer/ i opisać jakie to rodzaje naboi.
Mogłeś chociaż przeszukać komentarze na reddit.com/r/pics/comments/1gsms2/bullets_precisely_split_in_half_photographer/ i opisać jakie to rodzaje naboi.
Szkoda, że pod każdym nie ma opisu jaki kaliber i 'ładunek'. By było 3x ciekawsze, niemniej jednak piwo.
To tam nie siedzi demokracja i amerykański styl życia? Ani chęć wyzwolenia uciskanej reżimem ludności? Boże...Całe życie w kłamstwie...
Te naboje zadają zwiększone obrażenia narodom muzułmańskim i mają zdolność zablokowania im pośmiertnego dostępu do raju, gdzie kozy gęsto się pasą.
ginx2666 napisał/a:
Zajebane z reddita, ale to codzienność więc się nawet nie irytuję.
1. Nie każdy przegląda reddita,
2. To po co się czepiasz?
3. Nie chciało mi się.
dal bys chociaż opis jak te naboje sie nazywaja a nie ku**wa same obrazki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów