18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Cytat:

Funkcjonariusze pełniący służbę na ulicach miasta, poruszając się jak zwykle nieoznakowanym radiowozem kontrolowali ulice Kazimierza. Będąc poza autem, na jednej z ulic sosnowieckiej dzielnicy, zauważyli mężczyznę wybiegającego z dyskontu spożywczego z dużą, półtoralitrową butelką.
Natychmiast ruszyli za nim biegiem, podejrzewając, że alkohol został skradziony. 20-latek został schwytany, a podczas dalszych czynności wyszło na jaw, że oprócz kradzionej whisky, mężczyzna ma przy sobie także amfetaminę. Substancji wystarczyłoby do przygotowania 150 porcji narkotyku. Ponadto stróże prawa znaleźli przy nim także miniaturową wagę elektroniczną i puste woreczki strunowe.
Zabrany z dyskontu alkohol wrócił do właściciela, a 20-latek trafił do policyjnego aresztu. O jego dalszym losie zadecyduje prokurator.

żródło

mały ptaszek dużo miejsca w majtach
Zgłoś
TB303 2018-10-09, 18:10 10
Sosnowiec to jednak stan umysłu. Gdybym miał przy sobie narkotyki, to kradzież czegokolwiek byłaby ostatnią rzeczą, o której bym pomyślał.
Zgłoś
El_Macias 2018-10-09, 18:23 4
Od kiedy to Sosnowiec jest w Polsce? Stracili swoją autonomię, czy co?
Zgłoś
~Velture 2018-10-09, 18:45 1
Byc dilerem z towarem przy sobie i kraść alko z biedry....

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
l................3 2018-10-09, 21:46 2
150 porcji to jakies 30 gram ale mogę się mylić no cóż szkoda że nie napisali że sprawca ukradł 100 porcjii whisky co to jest w ogóle ta porcja jaki debil to wymyślił
Zgłoś
SaveTheTrees 2018-10-09, 22:53 11
Tak mi się przypomniało:
W Krakowie wychodzi się na pole. W Warszawie na dwór. A na Śląsku? Na powierzchnię.

Burn a book, save a tree!
Zgłoś
C................s 2018-10-09, 23:04 1
lary53 napisał/a:

150 porcji to jakies 30 gram ale mogę się mylić no cóż szkoda że nie napisali że sprawca ukradł 100 porcjii whisky co to jest w ogóle ta porcja jaki debil to wymyślił

150 porcji to chuj wie ile gram, jeśli to ilość potrzebna do wykrycia przez testy to miał przy sobie grama i wagę a wymyślili to policjanci: sosnowiec.slaska.policja.gov.pl/k24/informacje/wiadomosci/244271,Uciek... myślałem że pismaki podłapali tekst o porcjach i celowo ukryli ilość ale to policja sama podaje do wiadomości takie pierdoły. Albo nie wiedzą co to układ SI albo mają babę na rzecznika....
Zgłoś
verboy85 2018-10-09, 23:18
Fake! Żaden szanujący się diler nie idzie na przypał z towarem.

Jedyną osobą, od której powinieś się starać być lepszy, jesteś Ty wczoraj.
Zgłoś
Sosna84 2018-10-10, 1:49 2
El_Macias napisał/a:

Od kiedy to Sosnowiec jest w Polsce? Stracili swoją autonomię, czy co?

Na szczęście tylko ci idioci z RAŚ marzą o autonomii.
A ty pewnie z Radomia lub Wąchocka?
Zgłoś
nowynick 2018-10-10, 8:59
coś odpierdolić i okazywać to w tak oczywisty sposób jak wybieganie ze sklepu. Nie popieram złodziejstwa, ale jak już to z głową, no i miliony a nie 1,5 litra gorzały...
Zgłoś
~Velture 2018-10-10, 19:05 2
lary53 napisał/a:

co to jest w ogóle ta porcja jaki debil to wymyślił

Porcja/działka to bardzo profesjonalny termin do zawyżania statystyk skuteczności.
Łapią kogoś z nabitą lufą.
W praktyce posiada on przy sobie ok. 0.1 grama.
W teorii z takiej jednej nabity można spokojnie ściągnąć 3 buchy.
Teoretycznie 3 osoby mogą się upalić. Wniosek? Posiadał przy sobie 3 dawki/porcje marihuany.
Ładniej brzmi w raporcie 3 porcje niż 0.1g albo jedna nabita? Ładniej.
A jak fifka osmolona to jeszcze wyciągną z tego ze 2 kolejne porcje i już mamy magiczne 5 dawek.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
mrokussw 2018-10-10, 22:35
To jest kurwa zart, moj kumpel mial rewizje na chacie, nic nie znalezli poza... Opalona lufka pod dywanem z przed roku, kara? Zawiasy bo doliczyli sie tam 5 porcji (a przypominam ze lufa byla juz doszczetnie opalona) chuj z takim zyciem w tym spierdolonym kraju, gdzie za bledy mlodosci pierdola ci w papierach na cale zycie
Zgłoś
surojak 2018-10-10, 22:58
150 dawek narkotyku? Pewnie miał jeden gram.
Zgłoś
MeH88 2018-10-11, 1:45 1
HAL9000/2 napisał/a:

dużą, półtoralitrową butelką

0,5... duże... nie w tym kraj
Zgłoś
~Velture 2018-10-11, 13:10 4
MeH88 napisał/a:

0,5... duże... nie w tym kraj

jeśli półtora litra to dla ciebie 0.5... no to gratuluję.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów