18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niggasuckmadick 2013-01-26, 1:59
Nie jestem fanem ciapatych ale zydzi to gowno.
Zgłoś
Domiel 2013-01-26, 2:09
Wróg Żydów jest moim sprzymierzeńcem. Nawet jeśli jest muzułmaninem.
Zgłoś
asdjako 2013-01-26, 2:25 1
Był już kiedyś artykuł o tym jak te babki wysyłały dzieci albo młode kobiety w tłum żołnierzy a potem zaczynały nagrywać "tragedie" jakiej codziennie doświadczają (przykład takiej staruchy cywila z profesjonalną kamerą i statywem od0:49)
Zgłoś
P................h 2013-01-26, 2:27
pierdoli*^e, Zydzi, ok nie są spoko, ale Palestyńczycy? Czy któryś z was broniących ich miał kiedykolwiek prawdziwy kontakt z Palestyńczykiem? Znam fanatycznych muzułmanów dla których Palestyńczycy są niewiele więcej warci, niż Cyganie dla nas - ot śmieci i odpadki ziemi.... w sumie dla mnie każdy muzułmanin tyle znaczy, ale każdy ma swoje wartości. IMHO należy się *ujom za to co robili i robią dalej i w tyłku mam powody dla których to robią... to po prostu złe i nigdy tego nie poprę
Zgłoś
Adam1394 2013-01-26, 9:18
Koniec Świata napisał/a:

Kogo to tak naprawdę obchodzi co tam się dzieje? Dla mnie mogą się wzajemnie wyrżnąć w pień. Nie potrafią dojść do porozumienia i żyć obok siebie to chuj im w dupę. Każdy normalny i myślący człowiek wie, że wojna rujnuje, pokój buduje. Obie strony mają swoje za uszami. Z jednej strony muslimski radykalizm z drugiej żydowska hipokryzja. Czy życie jednych i drugich nie byłoby lepsze, gdyby zrozumieli swoje błędy i starali się je naprawić?

Zgłoś
Gebels 2013-01-26, 9:26
i tu rodzi się problem, nie przepadam za ciapatymi i pejsatymi
Zgłoś
rawpanic 2013-01-26, 10:30 3
Zgłoś
Butter 2013-01-26, 11:10
mnie ich zachowanie nie dziwi, od małego są indoktrynowani by nienawidzić inne nacje, swoją wywyższając, są nauczani, że wszędzie są antysemici którzy chcą ich pozabijać. Od szkoły mają szkolenia militarne i jest to chyba najbardziej zmilitaryzowany/przeszkolony naród na świecie. Najzabawniejsze, że naśladują mistrzów w tej dziedzinie których pokonano i wytarto z powierzchni ziemi, a żydkom uchodzi to na sucho. Cały ten filmik wygląda jak łapanki albo zabawy SS.
Zgłoś
robson321 2013-01-26, 11:11 2
chyba pora na kolejną wyprawę krzyżową
Zgłoś
Butter 2013-01-26, 11:19
@up

najlepiej by było zrobić VIII krucjatę pod tytułem "zabić wszystkich, Bóg pozna swoich"
Zgłoś
K................a 2013-01-26, 12:39 1
Bruno wie co trzeba zrobić.
Zgłoś
k................r 2013-01-26, 13:17
najgorsze gowno jakie może być ten podkład muzyczny KURWA taki chłam
Zgłoś
LaChupacabra 2013-01-26, 13:48 1
Żydzi dobrze wiedzą co robię tłamsząc muslimski zalążek w swoim regionie. Siedząc w tym swoim polskim zaścianku i tak tego nie zrozumiecie dopóki masowo nie zaczną wam budować meczetów na waszych osiedlach.
Zgłoś
Hauer88 2013-01-26, 14:33
anonymousm napisał/a:

To jest właśnie cudowny przykład, jak myślą takie endeckie śmiecie jak ty: dostajesz na tacy twarde fakty, które zaprzeczają twoim urojeniom, ale jedyna na co cię stać, to udawanie ironii. Żeby być ironicznym, trzeba mieć coś w głowie i mieć też dystans do samego siebie. To, co ty prezentujesz, to nie ironia, tylko rozpaczliwa obrona własnych złudzeń. Trzymaj się ich kurczowo, ciekawe, dokąd cię to zaprowadzi w rzeczywistości.

Człowieku jakie twarde fakty, ONZ od kilkunastu lat w swoich rezolucjach potępiał Izrael za zbrodnie przeciwko Palestyńczykom i na tym się kończyło. Zresztą co by nie zatwierdzono w ONZ zawsze do dyspozycji jest weto Stanów Zjednoczonych które w tym wypadku o dziwo wstrzymały się od głosu tak jak i rząd Polski.

Zresztą co to zmieniło, skoro wojsko Izraelskie dalej okupuje nielegalnie ziemie Palestyńskie i w dalszym ciągu postępuje Izraelskie osadnictwo na terenie Palestyny.

Jedynym pozytywnym aspektem jest to iż coraz więcej przedstawicieli poszczególnych krajów widzi Izraelską obłudę - można dać się z manipulować raz czy drugi ale nikt rozsądny nie pozwoli kręcić sobą jak w młynku.

Żaden kraj nie ma gorszej prasy powiadasz. A to ciekawe zagadnienie - żeby nie nazwać tego perfidnym kłamstwem.

Żydzi od dziesiątek lat są obrazowani jako ofiary czy to w prasie, czy to w filmach czy też w Hollywood. Powstają setki filmów pokazujące jak to żydzi są dręczeni przez wszystkich dookoła - etc.
Jeśli obywatel Polski zabiłby 10 Żydów to zaraz rozległoby się larmo o polskim antysemityzmie, jeżeli żyd zabija 10 Polaków to zaczęto by tłumaczyć by miarą jednej osoby nie mierzyć całego narody a że w ogóle to nie żyd tylko Niemiec o żydowskich korzeniach.

Zresztą wiele ich zbrodni było już zamiatanych pod dywan i to w samej Polsce. Pomijając już Katyń i ich działania w NKWD i UB - przypomnieć można o tak lubianym przez Ciebie Piaseckim a raczej o jego synu zamordowanym przez żydów którzy następnie zbiegli do Izraela:

Cytat:

Dnia 22 stycznia 2013 roku mazowieckie struktury Falangi po raz kolejny upamiętniły morderstwo Bohdana Piaseckiego, syna założyciela i twórcy Ruchu Narodowo-Radykalnego „Falanga” Bolesława Piaseckiego. Bohdan został zamordowany w zemście za działalność ojca. Morderstwa dokonali sprawcy pochodzenia żydowskiego związani z aparatem bezpieczeństwa PRL, którzy po dopuszczeniu się zbrodni zbiegli do Izraela.

Delegacja falangistów ze sztandarami Organizacji i flagami narodowymi została życzliwie przyjęta przez mieszkańców osiedla gdzie 22 stycznia 1957 roku doszło do tragedii – pamięć dawnego morderstwa jest wśród nich wciąż żywa, również w młodym pokoleniu. Falangiści rozpoczęli uroczystości rocznicowe w podziemiach budynku, w którym 8 grudnia 1958 roku odnaleziono ciało Bohdana. Okolicznościowe przemówienie wygłosił Przywódca Falangi, Bartosz Bekier. Przybliżone zostały polityczne oraz techniczne aspekty morderstwa, a także „śledztwa”, które nastąpiło później. Falangiści udali się też na przed budynek, gdzie umieściwszy portret Bohdana Piaseckiego i zapaliwszy znicze, oddali hołd młodej ofierze żydowskiej nienawiści. Na zakończenie uroczystości rozległy się głośne okrzyki: „Czołem Wielkiej Polsce!”, „Cześć i chwała bohaterom!”.

O tym się nie mówi bo najważniejsza jest zbrodnia Polaków na ludności żydowskiej w Jedwabnem

Zgłoś
anonymousm 2013-01-26, 15:07
up Hauer,
w przieciwieństwie do ciebie znam cztery współczesne języki obce i czytam prasę angielskojęzyczną, niemieckojęzyczną, francuskojęzyczną i rosyjskojęzyczną. Nigdzie Izrael nie ma dobrej prasy, nawet w Niemczech piszą bez ogródek, że to państwo rozmontowuje samo siebie przez swoja krótkowzroczną i niesprawiedliwą politykę.
Ostatnio Niemcami wstrząsnęła bardzo gorąca dyskusja, bo centrum Wiesenthala, to od ścigania zbrodniarzy wojennych, oficjalnie ogłosiło antysemitą niemieckiego dziennikarza Jacoba Augsteina, piszącego o konflikcie izraelsko-palestyńskim. Wszystkie niemieckie media solidaryzowały się z Augustinem, nie czytałem żadnego tekstu, który pochwalałby zachowanie centrum Wiesenthala. Wiesz co najbardziej zabodło Żydów tam skupionych? Że Augstein miał czelność zrównać ekstremistów żydowskich z ekstremistami palestyńskimi, a reakcja mediów w obronie Augsteina była tak gwałtowna, bo wszyscy w głębi ducha maja jednych i drugich za pojebów.

Ale ty oczywiście dalej będziesz święcie przekonany, że - jak piszą na początku tego filmu - Żydzi kontrolują światowe media.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem