📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:24 ci to dopiero na palestyńczyków wyglądają, konus w okularkach ok 2:50 też miejscowy...
coś około 4:55 oraz 5:09 ten biały chłoptasek, ta karnacja skóry to na pewno palestyńczyk
piwo za rozpędzanie lewactwa, i tak za łagodnie jak na te czerwone ścierwa
coś około 4:55 oraz 5:09 ten biały chłoptasek, ta karnacja skóry to na pewno palestyńczyk
piwo za rozpędzanie lewactwa, i tak za łagodnie jak na te czerwone ścierwa
I tak długo Izraelici byli tolerancyjni...zreszta z kim palestyńczycy nie zadarli?
Kogo to tak naprawdę obchodzi co tam się dzieje? Dla mnie mogą się wzajemnie wyrżnąć w pień. Nie potrafią dojść do porozumienia i żyć obok siebie to chuj im w dupę. Każdy normalny i myślący człowiek wie, że wojna rujnuje, pokój buduje. Obie strony mają swoje za uszami. Z jednej strony muslimski radykalizm z drugiej żydowska hipokryzja. Czy życie jednych i drugich nie byłoby lepsze, gdyby zrozumieli swoje błędy i starali się je naprawić?
05:29 - patrzę i nie wierzę... To straszne! Jak tak można? Jak on kurwa tą pałkę trzyma?
Cywile stawiają się wojsku = wpierdol.
Najgorsze w konflikcie izraelsko-palestyńskim jest to, że potrafi wbić taki klin w jednolite, prawicowe społeczeństwo które nie wie za kim się wstawić - czy poprzeć brudnych ciapatusów (bo biją Żydów a Żyd to odwieczny przeciwnik nazioli) czy może Żydów (bo biją Arabusów, a ciapaci są największym wrogiem białej, nazistowskiej Europy) I tu pojawia się problem, jak go rozwiązać?
@bloodwar
No właśnie mnie też to zastanwia. Najpierw ujadają na zagrożenie ze strony muzułmanów, a potem stawiają się po ich stronie przeciwko Żydom, którzy wierzą w tego samego boga "Jestę, który jestę".
No właśnie mnie też to zastanwia. Najpierw ujadają na zagrożenie ze strony muzułmanów, a potem stawiają się po ich stronie przeciwko Żydom, którzy wierzą w tego samego boga "Jestę, który jestę".
Póltora miesiąca temu wbrew naprawdę wściekłym protestom rządu Netanjahu (premier Izraela dla sadisticowych znawców Orientu) Palestynie przyznano status obserdatora przy ONZ.
Gdzie jest kurwa władza Izraela nad światem?
Nad mediami? Żaden kraj nie ma gorszej prasy.
Debilna propaganda.
Gdzie jest kurwa władza Izraela nad światem?
Nad mediami? Żaden kraj nie ma gorszej prasy.
Debilna propaganda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów