📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba nawiedzony xD
Opętany labrador.
To reakcja po wbiciu na harda .
Rzuca zaklęcia jak korwin
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Można Oryginalny link z tego filmiku
Chyba zobaczył właścicielkę bez makijażu
Pewnie glizdy mu się lęgna i wyłazą z płuc do przełyku. W takim przypadku najlepiej szybko oddac do utylizacji, kołek w łeb albo na autostradę. Ostatnio z racji dużej ilosci pojebów donoszacych na utylizacje pchlarzy czy to w lesie, czy w jeziorze, autostrada pozostaje optymalnym wyjsciem. Jedziemy na mopa i szpula.
Pchlarz jak ma szczęście to szybko wyladuje pod kołami jakiejś ciężarówki.
poligon6 napisał/a:
Pewnie glizdy mu się lęgna i wyłazą z płuc do przełyku. W takim przypadku najlepiej szybko oddac do utylizacji, kołek w łeb albo na autostradę. Ostatnio z racji dużej ilosci pojebów donoszacych na utylizacje pchlarzy czy to w lesie, czy w jeziorze, autostrada pozostaje optymalnym wyjsciem. Jedziemy na mopa i szpula.
zapomniałeś o swoim standardowym trollu, czyli gąbce nasączonej tłuszczem. Tylko ci tak przypominam, bo znam twoje nudne pierdolenie już na pamięć, miernoto
Katie napisał/a:
zapomniałeś o swoim standardowym trollu, czyli gąbce nasączonej tłuszczem. Tylko ci tak przypominam, bo znam twoje nudne pierdolenie już na pamięć, miernoto
Gąbka jest na psa sasiada. Przecierz nie wleziesz komus na podwórze i nie zajebiesz psa kołkiem, troche finezji. Ale jak widac musze to powtarzać bo niektórzy nadal nie kojarzą.
Powtórzmy, własnego pchlarz, jezioro, las, autostrada
Cudzy pchlarz, gąbka nasaczona tłuszczem, jakas trutka, kiełbasa ze szkłem.
heh, predator kruwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów