Pocięte z dupy nagranie, uwielbiam... Szukam całości na kanale Police Activity, nie znalazłem, ktoś ma?
Nie dziękuj.
Tu jest kilka niespodzianek jak dla mnie. Cały magazynek ( 30-40 pocisków) z 5 metrów i żyją, chyba nie są ranni, auto nadal na chodzie i że nadal mają wolę dokończyć kontrolę dokumentów...
Niespecjalnie. Kiedys widzialem statystyki (z lat 80, ale pewnie niewiele sie zmienilo) ze wiekszosc, tak ponad 75% kul na 5m szla w niebo. Nawet policjanci, ktorzy trenuja tam duzo, wystrzeliwali polowe w nic. I co bylo tez ciekawe - w ulicznych strzelaninach prawie nikt nie ginal - wikszosc smiertelnych bylo zabojstwach na zamowienie, jak na filmikach z kraju gowna i samby.
Strzelanie z pistoletu nie jest latwe - naprawde trzeba duzo treningu a adrenalina podczas akcji nie pomaga wcale. Karabiny sa lepsze prez dlugosc lufy i mase.
Niespecjalnie. Kiedys widzialem statystyki (z lat 80, ale pewnie niewiele sie zmienilo) ze wiekszosc, tak ponad 75% kul na 5m szla w niebo. Nawet policjanci, ktorzy trenuja tam duzo, wystrzeliwali polowe w nic. I co bylo tez ciekawe - w ulicznych strzelaninach prawie nikt nie ginal - wikszosc smiertelnych bylo zabojstwach na zamowienie, jak na filmikach z kraju gowna i samby.
Strzelanie z pistoletu nie jest latwe - naprawde trzeba duzo treningu a adrenalina podczas akcji nie pomaga wcale. Karabiny sa lepsze prez dlugosc lufy i mase.
ale tu chyba jakiś symboliczny kaliber albo kulkami plastikowymi strzelali... przecież nawet szyba nie dostała nic. Dźwięk jakiś dziwny, piu piu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów