margas napisał/a:
Nie wiem jak wy ale ja mam dość tych chujowych "dowcipów" w którym każdy nawiązuje albo do nekro albo pedofilii. Może za pierwszym, drugim i setnym razem było zabawnie, ale teraz jedyne na co mam ochotę widząc coś takiego to postawić antypiwo albo się zrzygać. Ile można wałkować to samo?
@Up
Autor chciałby być czeladnikiem BongMana, tamten pomimo tego, że już chyba nie stara się być śmieszny to jego suchary trzymają jakiś poziom i różnorodność, a nie jebanie trupów, jebanie dzieci i jebanie zwierząt -,-
Piesek na motorku lepszy? Sadistic jest od sadyzmu. Nie podoba się dowcip - jest masa innych działów. Po prostu przewijaj dalej. Tu powinno być coś dla nowych użytkowników, oni widza tylko główną bez harda i innych działów.
Dlatego jak najbardziej na głównej powinny się pojawiać kolejne tego typu kawały i inne rzeczy, które "już były" - sadistic powinien trzymać poziom by zachęcać nowych, a nie pieski na motorze się pojawiają, a znikną dowcipy bo jeden panicz się nimi nudzi... scroll ci nie działa, czy jak? Może idź na demoty i narzekaj, że znowu galeria? Albo znowu obrazek w czarnej ramce z podpisem? Na piekielnych narzekasz, że znowu historia o listonoszu? A na mistrzach, że znowu riposta z czyjejś tablicy na fb?
Na wyborach głosowałeś chociaż, czy tylko narzekasz, że znowu te same partie?
Jak oglądasz mecz to też narzekasz, że znowu zjebali zamiast samemu kupić bilet, zacząć chodzić na stadion, klub będzie miał kasę i w końcu poziom się podniesie? Nic się nie zmieni od narzekania.